Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu bili njegovi na smjeni
Ma ovo majorizirani malo švercuju već 25 godina i ne placaju porez !!!
To mora da si bio u Istocnom sarajevu , haj ba u Kiseljak , Bilu inspekcija ne smije ni doci znamo kako ste se bogatili u ratu i poslije rata ... Punktovi i oduzimanja robe , posteni ;-) ... Sve ugrozeni a svi rade , imaju kuce daj postotak koliko hrvata ima nezaposleno sa biroa i sve ce ti biti jasno , dok u elektroprivredu BiH mogu doci i srbi i hrvati kod ove dvije elektroprivrede nema ni jednog bosnjaka itd. itd. mogao bi 5 dana nabrajat samo nam nevalja sto smo merhametli to je to !!!
kako se zove pita od autobusa? busovaca
Bitno da je kafa oduzeta,a da je kokain u pitanju niko ih ne bi dirao.Tužno je ovo.
Mimi vidim minus,šta je kravo jel to nisi primila prangiju aa pa ljuta..
Nema nista gore od zlog pedera
ima. zli pederi.
Skontali lopovi da se i na kavi moRe zaradit.... Nije sve u drogi ....
Kafu zaustavljaju , a vamo se zuto dijeli djeci na sve strane...
alo bre šokčine....k nozi
Svaka cast i ja sam svjedok jos sam prijavio policiji da se rastura i sije droga i nadlezna policijska stanica mi ovako kaze "Znamo mi to" i na tom je i ostalo ljudi i dalje dilaju sto je najgore i djeca dolaze kupuju,da naglasim policija zna tako da nemorate prijavljivat!