Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e neka si im obajsnio amire na cistom " bosnjackom" svak ti cast. nego ovaj "americki gonic balija " mogao bi se nameraciti i na vas pa sta ce te onda ?? zato ne kurbecajte se sa tim demo-zajebancijama vec nesta konkretno preduzmite.
AMIRE pisi na ijekavskom,jer mi je zlo od vas koji zivite u Bosni a jos niste naucili pisati i govoriti kako treba.Pa bar to mozete kad nista drugo niste u stanju,necu nastaviti jer cu te poceti vrijedjati a to ipak nije u redu.
Svaki normalan covek je protiv rat,ovo organizovanje demonstracija protivu rata smatram da treba organizovati proteste-sirih razmera protiv onog MAZLUMA buusa onog naciste onog glupaka koji stalno nesto izmislja kojeg cuvaju kao divljeg medveda.Taj busa na sve lici samo na coveka najmanje.
Moze jos malo supak da se seta,al ugodinu sigurno gubi izbore. vozdra bush
sto ga nece neko vec ubiti