Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Federaciji sve što je pozitivno je NEEFIKASNO sve što je loše, lopovluci, krađa, podvale, korupcija, izgradnja sirotinjskih kuhinja, osiromašenje ljudi, dedenijsko prošenje novca u glavnoj ulici Sarajeva za liječenje naše bolesne djece, otimanje bolnica, da ne nabrajam sav mogući krimal je VRLO EFIKLASAN. Na čelu države VJERNIK! Gle čuda.
PA naravno da je neefikasna gusko. To su tako hapci na vlasti i koncipirali da bude :)) Eno u pljački banke I TO OD STRANE DODIKOVIH SPECIJALACA samo pitali frajera odakle ti pare za BMWa a ne radiš u institucijama BiH i CIJELA BANDA PALA ZA 5 minuta. PA jel ti misliš da ono što su ovi na vlasti MUKOTRPNO krali 25 godina sad misletek tako da prepuste državi a da od nje samo dobiju za uzvrat samo smještaj u državnom zatvoru ?
udri tamo gdje najvise boli...................