Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve premjestite na Federalni nivo. Ovako neko ostvari pravo na ortopedsko pomagalo vrijedno 5.000 KM,a neko jedva 2.500 KM. Dosta više kantonalnih administrativnih zavrzlama jer se baš na nivou kantona uradila najveća malverzacija sa određivanjem procenta invalidnosti i lažiranja pripadnosti jedinicama Armije RBiH i HVO-a. Helez je lopov kažu mnogi. U redu poštujem, ali amputirci i teži invalidi kod njega nisu išli na reviziju i svaki mjesec su dobijali dodatna novčana sredstva na svoje račune.
a to je obeco Covic ustase vratit na drzavnu sisu , one sto ih je Helez odje***
nije mi Fahro jasan, hajde sto Bakira natezu fol Covic preko Fahre i onda obrnuto u zavisosti sta kome treba, tako i Covic sa Miletom . Sad SBB koji je 6 godina protiv SDA vodio kampanju i govorio da su lopovi i da ce im sjeme catrat odjednom Fahro mase nakom zelenom maramicom?? Da li je to znak da ce SBB bit anektiran SDA ili da ce SDA poslije izbora 2018 da im se krvi napije za svaku kasiku i da mu je mati lopov krala zlato po Turskoj da je on malouman , te da je Alija doveo mudzehedine