Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista tu Hrvati nisu lose ucinili... Dapace....
samo podjela
KOJE MI BREME NOSIMO; NEMOZE CITAV OVAJ SV IJET; I STA JE OSTALO OD TOG UB IJ ANJA I MU CE NJA U MOM SRCU; SAMO BISTRA MR ZN JA PREMA KR S TU I NJIMA PR OKL ETIM
Bud.alo.Dovoljno?
sve počasti svim žrtvama sa bilo koje strane, ali sve dok druga strana ne prizna svoje zločine neće biti pomirenja...pa što ste više licemjerni, jučer je bila 19 obljetnica od masakra na stipića livadama od strane ABiH prema hrvatskim civilima i vojnicima i ni riječi: http://abcportal.info/detaljno.aspx?a=41555&b=6
@twix: jesmo, kajemo se. al sto vas nepobismo 5000, a ne 300. e zato se iskreno i duboko kajemo, vjeruj mi. jer ste sa onakvom politikom fasistickom i bili to zasluzili.
nije mi namera da vredjam pogotovo m.rtve nek im je laka zemlja ali mi nije jasno sledece kako neko moze biti s.ehid a u.bijen je kao civil?
http://www.bug.ba/u-vrbanji-odrzana-manifestacija-sehidima-dova-zivima-opomena-vrbanja-1993-2012.html
Jesu li se pokajali i za svoje uzasne zlocine?Sveti je mjesec Ramazana treba se pomoliti.Ubiti vise od 300 ljudi...