Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HUMANITARNA AKCIJA ZA GAZU \"Neka RAT stane\" Broj Humanitarnog telefona je: 090 292 005 na ovaj poziv donirate 3,00 KM
Muslimansko-krscanski dijalog i svaki drugi je neminovan i stalno mu se mora posvecivati posebna paznja i njegovati ga. Nazalost, sve je vise monologa, a sve manje dijaloga. Ljudi ocito ne znaju sta je dijalog i cemu on treba doprinjeti i da samo pozitivan dijalog, onaj koji zagovara da svojim razgovorom stvaram prijatelje i prihvatam drugo i drugacije i postujem ga, je zapravo jedini dijalog koji nam treba. Takodje sve je vise price, a sve manje konkretnih aktivnosti na provodjenju ideja o zajednistvu, toleranciji i harmoniji. Na tome treba jos raditi i tome stremiti.
\"i drugim krscanskim poglavarima\" jos samo fali ante poglavnik a tekst ima dikciju ko da su \'krscani\' i muslimani s marsa pali i ko da se u putu nisu sreli a kamoli da su isti narod koji je pokrsten od strane velikih sila
Boze me sacuvaj nepismenog clanka - \"On je kazao da je Sveta stolica i Papa na to je odgovorio pozitivno. Organizirao je u novembru ove godine kvorum u Vatikanu iz čega je nastala inicijativa za dalju suradnju.\" Ima li iko na SA-X da je zavrsio srednju skolu i imao predmet bosanski, hrvatski, srpski jezik?
MATO NIJE U PITANJU NASA BUDUCNOST NEGO NJIHOVA A ONI TO NIKAKO DA SHVATE...