"Ne nasjedajte na manipulacije"
0
Budimlić pozvao pripadnike MUP-a KS da nastave raditi
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ti budimlicu nisi dosao danas ocijene da nam upises,cekali smo te 3 sata na faxu pusti se sastanaka :D
Ma sta ovaj Budlimlic sere, teoreticar i statisticar, ajde nek se fotograficu policijska vozila u kojima rade i uniforme u kojima rade pa da vidimo kakvo je pravo stanje.Nek je parking pred MUPom pun sestica i passata, a u autima u kojima se ide na intervencije neispravni pojasevi za vezanje.
E moj ministre, potpuno te razumijem, nije lako sa bagrom izaći na kraj. Rat je učinio svoje, klošari i glupani su preplavili policiju KS. Ko nije imao posla sa njima ne zna o čemu govorim. Puna podrška.
Pogledajte ovaj video: http://adf.ly/2idl6
Moraju se policji bolja auta nabaviti da policajci brže i sigurnije stignu u kladionice prije zatvaranja da uplate...
U maminom ti p.a.k.a.š.u, p.a.k.a.š.u
sve dok je sda na vlasti bice nam sve bolje i bolje,kao na primjer bh telekom gubi trzisnu utakmicu od m-tela, elektroprivreda u minusu, zagadjeno vrelo bosne zbog njihovih apartmana za koju god cemo kupovati vodu za pice... ceste najbolje, autoputevi se grade brzo... izgleda da je najveci neprijatelj bih sda. povucite se nesposobnjakovici dajte sansu sposobnim. bosanci fahro radoncic je najbolji vjerujte
hamo ba, pa u policiji su ti sve sda kadrovi od onog običnog pozornika pa do tvoje sekretarice, sve naslijeđeno i neprijateljski raspoloženo prema tebi, kakvo ba nasjedanje! nije ti lako, jest da nisi nikakav čovjek a još manji si stručnjak ali ću te još i žaliti.
Broj policajaca na ulici je ostao isti kao i prije rata, ali je zato administrativaca, inspektora, dipl. kriminalista, kancelarijskih q u r a c a-palaca, povecan tri puta. Ministre, otpustite visak ovih kancelarijskih parazita!!!!
Profesore, teorija je za fakulteta a praksa je nesto drugo!!! Od samog starta niste ispravno postupili i sada se tesko vaditi!!!! Vasa saradnja sa sluzbenicima u tvom ministarstvu je katastrofalna, i radi toga ispastaju obicni sluzbenici!!! Ipak kao ministar i prije dolaska na tu funkciju trebalo se uputiti sta je nadleznost ministra a ne spustati se u ravan vodje sektora i raditi njegov posao.. Policija je uvijek radila svoj posao a od ministra i ostalih ocekuju da i oni rade svoj posao.. to medijsko istupanje i pozivanje na rad je samo marketing a istina je da policajci hodaju u starim uniformama i da placa nije porasla ni za pfening.. ljudi pricaju o nekim 1300-1400? recite koliki je start policajca i koliko ministar ima sluzbenih vozila uz jos jedno sluzbeno vozilo sa vozacem na raspolaganju 24 sata..
Al vam je policija,svaki dan se bijete noževima.
nek vidi SDP kako je vladati, lako je bilo biti opozicija i iznajmljivati nekretnine
Gospodine Ministre, sve je pokradeno, 50%nezaposlenost... a niko uhapsen. Da li je to neozbiljo, neodgovorno, vrijedja zrtve zlocina dok ratni profiteri caruju. Ima li u ovoj drzavi istrazni pritvor od 30 dana za politicki-ratnoprofiterski temeljene kriminalce. Nema. Pa o cemu pricamo? Kako da mi odgojimo djecu da postuje policiju kada ona nas ne postuje, niti sama sebe postuje. 2 policajca u 4 mjeseca izvrse samoubistvo a policija jos cuva politicare koji su do toga doveli!!!!!!!!
Preplačena policija se ulijenila i ništa ne radi. Kako ništa ne rade već kažnjavaju nedužne vozače zbog vožnje od 70 km/h, a motoriste i trkače što idu 200-250-300 km/h ne smiju ni pogledati ispade da nam i ne trebaju. Ne smije se hodat ulicama od bandita, a oni i sa tolikim platama ne rade. Ma seljačine došle u grad, obukle uniformu i ihahaj niko ko oni. Ako oni neće da rade ima ko hoće.
Bake, gdje su babine zlatne kašike !?
@007 ja vidim i policijske patrole u 6cama a da o 5 i ne govorimo. ako je plata od 1400 mala ja ne znam sta vise hocete. ima ko ce vas zamijeniti sto rece ccc za manje para. niko nije nezamjenjiv.