Težak položaj Hrvata u RS-u
0
Budimir: Socijalni bunt osjeća se u zraku
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa mora se osjecati bunt kad nista neradite....KADA CETE SKONTATI DA JE OVO SVE ZBOG VASE NESPOSOBNOSTI I HALAPLJIVOSTI DA SVE UZMETE SEBI A NAS, KO J,E,B,E I BICE BUNT AL SA LOPATAMA PO VASIM LEDJIMA M.A.M.I.C.U. VAM LOPOVSKU
\"Budimir: Socijalni bunt osjeća se u zraku\" Pa kad je stalno u Sarajevu i ne smije među svoj narod. Je, skupo je voditi imperijalističku politiku prema druga dva naroda. Slobo je isto unazadio Srbiju, a Zlaja će unazaditi Bošnjakistan. :) Predviđam međusobno optuživanje islamista i komunista kad voda dođe do grla. Kad prosvjedi u Sarajevu krenu, krenut će i rat između SDA i SDP o tome tko je kriv za propast velikobošnjačkog projekta. Nije mi drago, da se mene pita, BiH bi bila normalna europska država gdje se nacionalna i ljudska prava poštuju. Ali, obzirom da Bošnjaci nude ostalima prava kakva je nudio Milošević u Jugoslaviiji (jedan čovjek - jedan glas, ukidanje pokrajina, centralizacija, preglasavanje...). Bošnjaci, 90-tih ste bili nenaoružani, neorganizirani, protiv JNA. OPET, i rat u tiim uvjetiima je bio manje loš nego ostati u centraliziranoj državi gdje bi Srbi donosili sve odluke. Vidite koja je šansa da uspijete sad kad ste u agresorskoj ulozi.
Nikad vise moj glas SDP-u zbog koalicije s ovim fas*istima i onim zelenim lop*ovima!
ne vidim na koji su to način hrvati ugroženiji od bošnjaka u federaciji? bijeda i jedni i drugi. šta sada ako su bošnjaci brojniji? jedino u tome što velikosrpski i velikohrvatski plan nije sproveden do kraja da se bosna može podijeliti. sad ste našli glumiti patriote, te odjednom su srbi za sve krivi, a zli bošnjaci vas majoriziraju. hoćete prava kao i ostali, a jadranka kosor izjavljuje da ste hrvatska dijaspora u BiH (?????!). kako da imate ista prava kad sami sebe proglašavate izbjeglicama? zalažite se da budemo svi gradjani, onda smo svi ravnopravni
jedino u cemu se slazem s Englezom je: da treba crvenu bandu odstraniti iz svakodnevnog zivota, a samim tim bi se stavorili i prvi preduslovi za normalniji zivot svih koji zive na podrucju BiH.
Veća g.o.v.n.a od onog gore što baljezga su samo oni \"novinari\" i mediji koji mu daju prostor. Toliko glasova koliko je on dobio, dobio bi i moj šarov da ga kojim slučajem imam. Samo vi forsirajte g.o.v.n.a kao bubimira, obit će vam se o glavu.
za dom!
Ovaj je potvrdio samo realnost u BiH,pa tacno je da hrvata nema u RS-u,tacno je da mora negdje puknuti nekada,kao sto kazu stari:NEKOME NECE SVANUTI DOK NEKOME DRUGOM NE OMRKNE,A OVOGA PUTA MORA SE SMRKNUTI POLITICARIMA I NIKOME DRUGOM,JER JE DOSLO VRIJEME ZA TO PA I OVAJ TO OSJETI I PRIZNA REALNOST BIH.NICIJA NIJE DO SABAHA SJALA,PA NECE NI OVIH POLITICARA,A I DODIKU IMA KRAJ I U RS-U SE NE ZIVI OD POLITIKE SRBSKE,JER GLADAN COVJEK IZDA I SEBE AKO TREBA DA SE NAJEDE,A NE POLITIKU.USTAJTE GLADNI BUDITE SE SRBIJA I RUSIJA VAS NECE.
Malo g.o.v.a.n.c.e izvirilo iz Zlajogluove guze da nešto kaže i odmah priča o onom o čemu i sa čim nema nikakve veze. Umjesto da izvrši harakiri i popravi Hrvatima položaj, on nastavlja pričati gluposti. Nema veze, uskoro će izbori pa će g.o.v.an.c.e sa drugim g.o.v.an.c.i.m.a otploviti niz kanalizaciju.
Svaka cast Predsjedniku Budimiru.!!!!
Jel\' zato što Tompson ne svira u BL?
Slušaj vamo Gosto da vi kaže. Ovi Budimir prekraja BiH mimo dejtona i to mu treba reći u brk da tako to nemere, jerbo koga on pita za distrikt Posavinu, jel on to ozbiljno prića... svašta. Nego, bolje bi bilo da manje prića i upre da se daju poticaji poljoprivredi, pa da se ljudi zaposle, da im se poljoprivreda isplati, pa eto para i seljaku i hrane jeftine i zdrave državi i narodu, odmah nema onog otrovnog bijelog luka iz Kine... Vratio bi se seljak iz grada na selo, radio bi, al neće badava, da irgeti, crkava od rada za malu paru, jok ni seljak nije lud, a da se vrati, rasteretio bi se grad, pa i radna mjesta, jerbo što neko da radi za 500 kaemova kad more na selu da zaradi pet puta tolko... Zna li ovi general da je po BiH gladno na današnji dan uoć pemzije koja je 05.12, dabogda njenu plaću davali ko moja pemzija što je i 05.12.. trebalo mu za lijeka, ko i meni..., i vidiš đenerale ugrošen sam i ja i nije vašno jesam li rvat il bošnjak, nego svi smo mi ugroženi i kome više pričaš.
Ovaj čovjek ni kriv ni dužan na nekoj funkciji. Al to sad igrom slučaja i pitanje da li će ikada više.
SVI NA ULICE I TRAŽITI ONO ŠTO NAM PRIPADA
šta kukaju hrvati koji *urac,pa jedine fabrike koje valjaju u zemlji su u njihovom vlasništvu i ko nije im dobro. vraga nije
svi na ulice