Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li jos neko da ne zna sta ce ovaj vikend radit? Mogli smo stranku osnovat :)
Ko o cemu k**** o poštenju.
To Budimire,imamo vise stranaka nego FABRIKA,jedino se u BIH stranke otvaraju,do duse ponesto Dodik i otvori,ostali kao i ti...
Za pocetak ovo je vise nego dobro.Da su nam svi u vlasti ovakvi sigurno bi isli naprijed,a to bi i trebao biti jedini cilj.Zvuci bolje od postojecih.Cestitam i izdrzi kao u ovim previranjima oko ustavno,neustavno.Ja se nadam da ce te i na djelu braniti stavove sa Osnivacke skupstine.Zelim ti sve najbolje Zivko.Tako se gradi drzava,a ne borba za covjeka,narod. Ja mislio za sve ljude(zene),narode ,a ispade za konkretnog pojedinca.
Na izborima 2014. postoji velika sansa da dodje do promjene. Realno i objektivno, mi, ljudi, drustvo, gradjani, imamo mogucnost napraviti promjenu. prestali smo vjerovati u to i to je najgore i najtuznije... Kad god si u blatu (privatno,,,kao individua) znas da je samo motivacija, pozitivna energija i VJERA da moze bolje tjeraju da ides na bolje i da izlazis iz blata... e pa tako je i sa drustvom jer smo mi nista drugo do skup 4 miliona individua koji su osudjeni zivjeti zajedno.... Budimir me previse nervira sa pomilovanjima...ali mi je u drugu ruku dosta bolji od Čovića, Ljubića, Krište i sl... još mi je Raguž normala' (pricam samo o najlegitminijim haha hrvatima) Komsic je mangup i to je novo u politici ! (Komsic je do sada imao preslabe uloge jer da je Tito ziv u SDP-u ne bi imao 10% uticaja pored super-stara soc-demokratije ZLAJE "slucajnog prolaznika"...... a i funkc. pred. drzve u nasem ustavnom poretku je slaba..znajte..clan predsjednistva haha) KOMSIC ZA PREMIJERA DRZAVE
PRISUSTVOVALI SVI POMILOVANI KRIMINALCI NA OSNIVAČKOJ SKUPŠTINI . NAJ MNOGOBROJNIJE ČLANSTVO IMAČE SNKK ( STRANKA NEPOTIZMA KRIMINALA I KORUPCIJE )
Propali podoficir JNA osnovao partiju
Od svih ''hrvastkih politicara'' ovog covjeka iskreno postujem, covjek koji postuje svoje, a ne ugrozava tudze.Do sada niste mogli cuti Budimira da negira drzavu kao samozvani predstavnici hrvatskog naroda, za razliku od samoprozvanih predstavnika hrvatskog naroda Budimi se jedini udostojio doci i na svoj nacin pokloniti zrtvama genocida u Srebrenici.Vrijeme je da se dosadasnje stranacke lopine i ''zastitnici nacionalnih interesa'' sklone u stranu i puste ljude koji vole ovu zemlju i da zastite intreses svih gradzana ove drzave.Mozemo se smijati ali iskljuciva politika HDZ-ova i retorika Mice dodika, Tihicevo sakrivanje iza naroda i Lagumovo podvaljivanje multietinicke stranke nas je dovelu tu gdje jesmo.Znamo u 15 godina kakvi su ovi, treba dati priliku novima, izgubit nista ne mozemo jer smo sve vec izgubili.Svako dobro koje donesu nove snage znacit ce ogroman korak napretka jer u BiH vec odavno ne znamo sta znaci napredak.
za dobrobit naroda u bosni treba zabraniti djelovanje stranaka, a pogotovo ovolikog broja malih stranaka tipa odoh napraviti stranku jer ne znam sta cu od sebe a I tako cu se najlakse naklepati para..
treba tebi zabranit da dišeš nacisto, jebasla ti udba majku primitivnu
Ojacati ces kriminal jedino sa svojim pomilovanjima. Ti nisi ni obicni lopov, vec si kriminalac pravi, ali ne birni se ljudi to znaju!
Niko me ne može ubijediti da ova država može naprijed s obzirom na stanje u kakvom se nalazi: * 1 Država * 2 Entiteta * 10 Kantona * Distrikt Brško * Općine koje ih sačinjavaju * 14 Vlada * 100 stranaka ... Teški debilizam!
koji pogancer je ovaj Budimir ... na proslim izborima je njegov hsp dobio glasove clanova stranke i njihove uze rodbine a sta ce tek dobiti na narednim izborima ?!
Dobra stvar, Budimir je jedan od rijetkih političara hrvata prema kojem osjećam respekt! Skupa sa Komšićevom Frontom, biće tu pozitivnih promjena na političkoj sceni sigurno.
Jos jedna u nizu hehehe, mozda se ovi pridruze DF, a svi zajedno sa SDA... Malo je reci na sta ovo lici , izgleda doslo je vrijeme svakome po malo, pa ko koga z....
Podrška Gospodinu Budimiru, samo naprijed!
Kod nas izgleda cim prigusti sa parama, osnivaju se stranka. Jos jedna u nizu krokodila u ovoj velikoj bari.