Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimir je ovakvim izjavama poboljsao odnos izmedju naroda u BiH. Stvarno je lijepo vidjeti da se i Srbi i Hrvati zalazu za BiH i ovaj narod koji sam sebi skace u stomak prkoseci jedni drugima a dok Evropska mladez zaradjuje i radi pa auta kupuju i vode zdrav i normalan zivot. Samo naprijed Budimire i sretno i tebi i Halilovicu
Svi bi nesto sad radili a mjesec poslije nigdje nikog..
Kasno. Samo će oni koji nemaju izbora ili uhljebnici ostati da budu kmetovi vladajućoj kremi. Normalno da djecu neće niko ni imati jer zna da će morati vraćati kredite pradjedova.
Ja samo mogu da vjerujem da politika, ma ko god bio na vlasti u ovoj deformisanoj i nakaradnoj dejtonskoj BiH, želi da mladi odlaze odavdje, da napuštaju ognjište i dom. Ostalo sve što "pričaju", nude ili potencijalno obećavaju, čini mi se isuviše, kao u najdražem crtanom filmu iz djetinjstva, prelijepo i neistinito da bi bila istinska namjera i želja drugome.
Hoceli neko u ovoj kampanji iznijeti konkretne korake kako nesto ostvariti ? To sto nesto treba,pa to i ne treba govoriti,nama treba sve!
Mene zanima koliko vremena ovi politicari stvarno provode u BiH? Pa yebote isto k'o da su dosli prije 3 dana tamo i kandidovali se za vlast. Pa ko je do sada cerecio ovu zemlju, otac vas ne yebo! Trebamo, moramo, trazimo...ko da vam je Karl Rove PR predav'o.
Mudimir: Moramo spriječiti iseljavanje mladih ljudi iz BiH
Uvijek ista šuplja, moramo, trebamo itd. Kao da nikad nisu bili na vlasti.
To Budimir,sprijeci vrijeme je,Imas poDrsku mladih,od svakog po jednu.
Zbog takvih ko sto si ti mladi i idu iz BiH.
Budimire .....jado da neces stat na granicu da zabranis ,ne bi se cudili od bivsih komunjara, j3bo ti sam sebi mamu ,bojite se nece ko imat da radi za vas smradove na vlasti, umjesto da kazes idite mladi jedan je zivot trazite sebi blagostanje....!
Hahaha sta????Cuuuj sprijecit.Ma znam da vjerovatno necu nikad otic iz ove bijede,al ako dobijem priliku odoh sto dalje.Cuj ti njega,sprijecit ee.Svasta smijesnog lika.
...što ti je kad se ha-es-pe-ovac razblaži u otopini građanske kiseline...