Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan brat premijer, drugi direktor... To Konjic ne pamti! Da je više Nikšića, mogli bi (svoju) Vladu sastaviti. Pa da ne moraju vozariti do Sarajeva, pogotovo je zimi preko Ivana teška situacija. Nego da lijepo, kod kuće, u Konjicu zasjedaju ;)
Ima li većeg gada i otpadnika trenutno u BiH od Zlatka Lagumdžije.???
ovdje je dini lijek podjela Federacije...jedan dio da pripadne normalnom narodu a drugi zaludjenim SDA-ovcima jer tolika kolicina gluposti glasaca ove druge opcije ne zasluzuje isto parce neba dijeliti sa ovim prvim.
Osim ovih pitanja Niksic je trebao prilikom inicijative da odgovori i na pitanje DA LI JE ON ZADOVOLJIO za premijera jer ga nakon rezultata lokalnih izbora ocito ne podrzavaju ni Hrvati ni Bosnjaci. U tom smislu treba da ZAHTJEV DOPUNI SVOJOM OSTAVKOM. Ako jeste zadovoljio, Predsjednik FBiH ce je na zadovoljstvo naroda i ostalih odbaciti.
Budimir nije osvojio 1000 glasova nego 2103, sto je za skupstine kantona dovoljno u Hercegovini i to po broju stanovnika..za budu i pogledaj stranicu izbori.ba
Što nema još BUDIMIRA da u SDP -u bude više NEMIRA, ČOVJEK OD STILA, PRINCIPA I ZAKONA. SVAKA ČAST, NAROD ZNA PROCJENITI I CJENITI, BLISTAVU BUDUĆNOST IMAŠ SAMO TAKO, UČI \"DEMOKRATE\" BOSANSKE ŠTA ZNAČI BITI PRAVI PREDSJEDNIK.
Pa Budimira je postavio Zlatko Lagumdžija kada je trebalo da se preglasaju stranke koje su dobile hrvatske glasove (HDZ-ovi). Iako su mnogi tada upozoravali da nije dobro preglasavati legitimne predstavnike jednog naroda, Zlatko je to uradio i napravio problem - prvo sebi, kako se upravo ispostavilo. Ono što u ovom momentu ne razumijem je to da HDZ-ovi trenutno igraju igru zajedno sa Zlatkom a protiv legitimnih predstavnika bošnjačkog naroda (to su lokalni izbori pokazali). Takve stvari dođu veoma brzo na naplatu, pokazalo se sa Federacijom, a pokazat će se ponovo.
Ispade ovaj Budimir u poređenju sa Lagumdžijom sasvim razuman čovjek, na šta smo spali kuku i ne ponovilo se.
Ma ovi iz sdp-a su na kolektivnom lsd ili na nekim drugim halucinogenim drogama,trebaju pod hitno pomoc narko doktora
King!
Ukinite kantone djeca vas mole !
Da Budimir ima imalo dostojanstva sam bi se povukao iz politike i s sobom ponio jadnih 1000 glasova što je dobio na izborima i tako prestao maltretirati sve građane BiH . Međutim hajvan Budimir dobro će sve ovo unovčiti od provjerenih krinalaca iz SDA i što je moguče duže pokušati zadržati svoju poziciju koja mu ni po čemu ne pripada . Ali neće ni to vječno trajati .nategnuče njega Čova i HDZ-e
Glasao sam za g-dina Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
Budimira za predsjednika ne federacije nego cijele Bosne i Hercegovine
** Bitno je se ispariti ** ko je pametan otiso je.. Ovaku bosnu niko ne zeli.. Ova bosna postoji samo da zajeb..es drugog, da igras svaki dan kladionicu, laprdati uz kafi.. Pogledati sulejmana..
********************** BITNO JE BITI BOSNJAK **************************** ********************** المسائل التي بوسنياك **************************** ********************** Küsimused tuleb BOSNJAK ********************* ************************** HUSUSLAR Bosnjak OLMAK *********************** ************************ ZAFÈ POU PITIT-OU BOSNJAK ********************* *************************** ম্যাটার্স BOSNJAK করা ************************* ********************* Veci, aby sa Bosnjak ************ *********************** Ζητήματα που πρέπει να BOSNJAK ***************** ********************** Assuntos a serem Bosnjak ************************ ********************* Ügyekről Bošnjak ************************* ****************** Küsimused tuleb BOSNJAK ******************** ********************** BITNO JE BITI BOSNJAK **************************
Jedine veci idioti od onih sto slijepo slijede SDA su oni sto u Lagumdziji i radoncicu vide spas.Pa to su kriminalci par exselans.