Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne može se ni Inzko neozbiljno ponašati, nakon nekoliko mjeseci odlučio da reagira. Najpoštenije bi bilo da nova vlada radi do odluke Suda. Mislim da sad iz principijelnih razloga ne treba HDZ-u dopustiti da uđe u vlast, sasvim dovoljno zla su već nanijeli hrvatskom narodu.
Nego šta nego poštovati Ustav i odluke Ustavnog suda. Priznati Vladu SBK, pa onda, izabrati novu na osnovu Odluke Suda, a to će biti Platformina Vlada.
Živko Budimir Popushlić i Roderick MajMoončić MajMoončić ih najprije nagovori da urade, preko one dalabu Inzka, a onda im naredi da ližu ono što su pljuvali. Reketaši (Stranka zLa čovjeka), atentatori & pljačkaši (Lojanovići) i crnokošuljaši (Hrvatska stranka Poglavnikovih propalica) i nisu zaslužili ništa bolje.