Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno dva indijanca ubise se plesuci ispred kantona ples kise
i onda kad budu obilne padavine reci ce gubi se voda u zastarijelim cijevima. Sve sto je Tito napravio i dan danas se koristi, a vik ni marke nije ulozio u odrzavanje infrastrukture, cak sta vise unistili su sve, a pare pokrali
Biće tu PROBLEMA od sad pa nadalje i ubuduće. jer svaka šuša hoće da živi u Sarajevu i KS. Tu jednostavno neće biti vode u prirodi kolike su potrebe stanovnika i novodoseljenika. A ostavite genocidašima prostranstvo kad ste glupi.
Jel istina da je Bakirov zet glavni nabavljac za svu opremu vezano za vodovod, od sarafa pa na dalje pa nek to premijer malo objasni jel to nepotizam ili nesto drugo sa tenderima.
Jebo te, ovaj Bakir stvarno sve konce drži u svojim rukama... Ondje gdje ne stigne osobno pohapat, on zaduži članove uže familije ... Svaka čast čovi na ažurnosti... Pitam se, DA LI ON UOPĆE I IKAD USPIJE OKO UBIT ...
A nije ni saht stavljen u otesu , i dalje stoji rupa
Svaki dan nicu nove, ne planski izgrađene zgrade, a instalacija iz doba Walter brani Sarajevo...
Budi sretan da nam je Tito napravio sistem vodiosnabdijevanja koji je bio funkcionalan za 500.000 građana. Sada ima 150.000 manje potrošača a sistem ne funkcioniše.
suosjećam ;););) smrc.....;(