Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam čast inovatori! Sreća da se izložbe održavaju na međunarodnom nivou. Da nije bilo tako, ostali bi ste nezapažni, a vaše inovacije uskladištene na nekoj vašoj polici zaboravljene. Našoj Državi kao da ne treba ništa, koliko smo "bogati" u svemu. Vi kao takvi napredni, samo im stvarate probleme! :))))) Šta će nama nafta iz plastičnog otpada?! Kome to treba, kad je lakše uvesti naftu. Ko će se baviti još preradom otpada? Šta će nam detektori? Šta će nam gaće sa zaštitom? Šta će nam sigurnosni padobrani i implatanti za zubne kanale?! :)))) Ovo nisu moja pitanja, pitanja su onih koji bi trebali na vas obratiti pažnju i unovčiti to vaše znanje. Malo ko može biti inovator. Vi ste naše blago, nažalost, neiskorišteno. PONOSNA SAM NA VAS!
Nista je to ja izmislio masinu za trosenje para "ZENU"
Doci ce vrijeme kada ce se znanje cjeniti :)
I ja sam izmislio prostoriju za ugodnije vodjenje ljubavi na Sjevernom polu....kod nas je zovu škrinja....bolje se sexati na -20 nego na -40 :)
Svagdje u svjetu se cijeni rad nasih ljudi, samo kod nas ne.
Bravo Belma, ja se divim tvom "izumu" :)