Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako smo mi u komunizmu gurali cistacice i mehanicare u upravne odbore samo da se dokaze neka ravnopravnost. I gdje je sad komunizam i socijalizam. Treba svakome pruziti jednaka prava na razvoj a ne gurati nekoga bez da ima ikakvog osnova il znanja da radi nesto
Mjesto im je tamo gdje zasluže svojim vještinama i znanjem, a ne tamo gdje ih vještačke kvote guraju na štetu sposobnijih muškaraca, dok se te iste kvote nikada ne primjenjuju u ženskim kolektivima.
Upravo tako. Ja mogu samo da predložim ponekad ponešto mojoj ženi, a njena je odluka šta će da skuva.
@InteIidjentBaznijek i to je nekada korisno......barem nesto od vas.....jer inace kazete boli me briga spremi sta hoces......pa onda gundzate sto nisi ovo ili ono........tipicno
@mirrorcic ...hajde iskreno odgovori,jesi li ti djik@nka koje je udata za nekog naseg sirotog Bosnju???...ubijedjen sam da je tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa kod nas jedna zensak osoba i odlucuje..i to sve vazno..