Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi zanimljivo znati kolika je bila i na sta se utrosila ta pomoc kod nas ..
Sta se bunite... dobro je da su i dosada ista davali i pomagali... I sad odjednom kad se nedaje sa dlana...drvlje i kamenje. Krampu i knjigu u ruke bagro lijena i sam sebi pravi, gradi i stvaraj... i bori se da ne zavisis od ikoga!
Lijepo društvo
ako govoris engleski procitaj ovo \"Unfinest Hour: Britain and the Destruction of Bosnia\" pa vidi kako nam je od srca pomagala, i pomaze, Britanija
ostaše Dostaši ostala g*vna bez love saće tata soroš i deda kisindžer dopunit dolarima bez pokrića......
Britanija je pomagala Bosnu a vi samo na Britaniju. Vjerujem da su domaci funkcioneri to sebi uzimali nisu ni deklarirali narodu. Bilo je tako dosta pomoci iz Svedske npr gdje samo pokradu oni iz Bosne koji u ime naroda sakupljaju sadaku.
SADAKA je osnova postojanja ove drzave.. Ovo je tuzna vjest na nas dan drzavnosti
U FINOM SMO KOSU AHAHAHAHHA
pa dosta smo i muzli.. hos da politicari nisu sve pokrali, sa zlatnih tanjura bi jeli, ovako mozemo bijele bubrege drvenom kasikom kusat.
To je dobar znak da BiH napreduje i isplivava iz tih skupina najugroženijih zemalja.
Nema vise sisanja sise, valja sad malo rukave zavrnut pa nesto i radit...
vaaau pa nismo vise najugrozeniji! :D
vise SADAKE.
Ovo se moglo predpostaviti, samo sto se kod nas nije racunalo na to . Uvijek se ceka na neku donaciju a nista svojim snagama.Nekada su radne akcije podizale zemlju i kreirale radna mjesta a danas.... Spali smo na onu\" tudje necemo , svoje nemamo\".
prvo nam uvedu, i budu jedina drzava koja koristi svu svoju moc da odrzi taj status, embargo na uvoz oruzja tokom srpsko-hrvatske agresije na BiH i onda nam kao pomazu da bi na kraju vazno izjavili da, et, nece vise pomagati ko sta ovdje skonta treba dobiti nobelovu nagradu iz logike
TAKO I TREBA I ONAKO BI TO VLADAPODJELILA MEDZUSOBNO :-(
onaj koga ste vi financirali ostao sakat,corav i gol.