Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je ono ma nek se djeca druze, mi u EU ? Onaj zenu postavlja za direktora ko da je srednji vijek , vlada FBiH krsi zakon ,ministri iz zatvora idu na posao, odluke Ustavnog suda se ne postuju imamo visokog predsjednika a NATO dok je genocidne tvorevine i njenih politicara necemo ocima vidjeti.
hahah
Prenaivni su ako se nadaju bilo kakvim promjenama ovdje ...Jedini način da nam pomognu je DA NAS PRIME i onda nas NATJERAJU da se mijenjamo ...!!!
Kad god su se razgovori vodili iza zatvorenih vrata gradjani BiH su ga Nae*bali.
zar u nasem rjecniku postoji rijec stabilizacija,, to prije dodje kao nacija, racija, politizacija, kriminalna organizacija, kriminalna inspekcija, sve sto je normalno operacija, narodna peticija i vladina destabilizacija...
Počinje pa stane nekoliko godina, pa počinje, pa stane ............. Ublehe, Bosna i Hercegovina nikada, nikada sve dok se ne sredi i ne pretvori u normalnu zemlju neće ni blizu Evrope, sve su ovo ublehe, niti o,ooooo1 posto nemamo šanse sa današnjim glavnim političkim likovima sa ovog prostora. Kada vjera postane svačija isključivo privatna stvar možda napravimo državu po mjeri čovjeka i onda je sve moguće do tada će političari živjeti kao bogovi a mi ćemo crkavati od gladi.
ma ne morate vi nas ni primati u EU kako smo krenuli iselicemo se mi u EU sami jedan po jedan
PRILAGOĐANJE FAZNO POD RAZNO. Upravo saznajem da kad iz Sirije krenu u martu novi milioni arapa da će se ukinuti šengenski sporazum i da će sva pušenja sa radnicima koja nam priređuje Novalić nemaju nikakve svrhe za postojanje ko ni sama EU ! NAravno BiH bi mogla dobiti neki povalšteni status ako bi se državnom imovinom upravljalo bez korupcije i transparentno. AL TRAŽIT OD GLADONOG ČOPORA VUKOVA da sa ovčicama upravljaju trnasparento i odgvornoi je NEODGOVORNO ! KAŽU ... ide pjesma dubioza kol.
Pa hajde dobro je , do neke 2035 cemo pristupit i toj cudnovatoj EU a nozda i malo kasnije 😴
ZAR JOS NEKO VJERUJE DA CEMO MI IKADA UCI U EVROPSKU UNIJU??? STA VAM JE LJUDI,JESTE LI NORMALNI,???NE TREBA EVROPI VISE SIROTINJE,MI BI NJIMA BILI SAMO TROSAK..OVO JE MAZANJE OCIJU,SAD CE MALO POJACAT I GRADNJU AUTOPUTA I LOKALNIH PUTEVA,IDU IZBORI,PA CE PRED IZBORE OBICI SVA SELA DA PODIJELE STOKU I TRAKTORE ZA VJERNE SDA GLASACE...KAKO SMO SAMO GLUP NAROD,ZATO NAM I JESTE OVAKO.
kad odemo u eu moze svaki od nas da pocne kopat mezar sebi
Raspravljaju zasto jedino Bakir od svih "lidera" ima muza u kuci koji se trpa po direktorskim foteljama.