Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi odrzavaju referendume, samo Dodo nikako da pocne, a on izmislio taj trend..
Ko kad raskines sa curom , prvo osjećaj slobode, ushićenje, uzivanje, i za 15 dana skonas da svi drugi imaju curu da nemas s'kim vise da druzis, a nemas vise ni koga da g.uzis, uhvatis se za glavu i govoris sam sebi sta mi je ovo trebalo.
100%, dobar komentar druze
mogu da guze kate middleton, nis' joj ne fali!
Kameron ga je pošipu, a sad slijede Sj.Irska, Wels, pa i Škotska...pihnut će briti, a onda im treba proslijediti izbjeglice koje su nagrnule u Europu uglavnom njihovom i američkom politikom.
Britanija nam je najveci problem u BiH hahaaha
Vrijeme je da se raspadne prljava engleska koja je toliko zla svijetu nanijela
zbogom
Interesantno je kako osobe koje komentarisu bolj8e znaju sta treba da rade britanci od samih britanaca. Neko ko veze nema staje EU kako je u EU bolje zna od onih koji su u toj EU vec 43 godine. Ti sveznajuci bi zeljeli i nas da gurnu u tu provaliju zvanu EU jer racunaju da ce uspjeti da se uvale u EU administraciju ili su se vec uvalili.
Konelzervativci i desnicari su kroz istoriju uvijek bili oni koji razdvajaju i cijepaju, dok su ljevicari bili ti koji ujedinjavaju. Veliku Britaniju vode desnicari vec predugo i sad ce izgleda dovesti do njenog raspada, a u konacnici i do kraja EU. Tako je narod glasao, jer Narod Zna.
Smijesno je kako su glasaci bili kratkovidni i kako su se dali izraditi pricom o imigrantima. ti imigranti su otprilike 0,5 cjelokupnog stanovnistva a procenat onih koji stvarno tamo i ostanu je oko 0,3 posto. Ista pricu koriste sve desne struje u evropi. Ljude su prvo uplasili sa glupostima i sad je na redu budjenje nacionalizma i fasizma odavno te ideologije nisu vladale osuim naravno kod komsija.
Smijesno je kako je neko kratkovid i bolje zna sta treba britancima od samih buritanaca.
@daleko je sunce dobro ima tu nesto mozda sam se malo prejako izrazio ali vidjeces sta ce se desiti. Dosad je London bio centar Evrope a nakon ovoga ce postati jedno veliko nista. To je moje licno misljenje pa ce mo vidjeti.
"Prvi ministar Škotske Nicola Sturgeon..." - Ne bi da cjepidlacim, ali Nicola Sturgeon je zensko, na BBC-u cijelo jutro daje komentare. Mozda da pronadjete nekoga ko vam pise vijesti vanjske politike, da malo i prati sta se desava, ne samo copy/translate/paste.