Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostavka Anti!!!!!
Iz članka,ne mogu znati,ko šta traži,ko se izvinjava,ko daje ostavku...ko koga hebe ili jaše...bezveze...
Cuj ratni islamisticki komandanti traze ostavku??? Ne daj se Domicu da ti smrdljive balije kazu sta da radis. Dosta je bilo islamske Propagande. Srbi i Hrvati zajedno u drugo poluvreme protiv balija!
Bili ste i u ratu zajedno sjeti se Oluje 500.000 progonjenih srba iz Hrvatske... Tako to rade Braća.. HAHHAH kako si samo glup i umišljen.
Balincad su cement koji veze Srbe i Hrvate . Govna teroristicka je potrebno eliminisati :)))))
Balijanderi mogu samo da mu podudlaju onako sa zlatnim ljiljanima na reveru odijela . U Brckom je potreban spomenika zahvalnosti Goranu Jelisicu , Batku , Milanu Lukicu , Jokerima i 10 diverzantskom vodu .
HAAHAHAAHAAAAAAAAAAAAAAAAA.....
Brčko je bilo i ostalo srpsko.
Isto ste pričali i za Kosovo haha.
Ne smetaju nama džamije, važno je samo da su prazne.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)