Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hehhehe... slučajno ... Hehehhe ... joj joj ... Dobra zvrčka ! :D
Nista cudno. I Brcko je u BiH, pa stoga i ne cudi. Ka treba da imas, nemas, a kad ntreba da imas i neces imati. Kad treba da podijele, kasne, a kad treba da naplate oduzimaju. Kad treba da postis, svakako si ispostio cekajuci ono zaradjene crkavice pa jedva cekas kad ce plata , mada su prosla i dva Bajrama. Bajram Sherif Mubaek Olsun svim Bosnjakinjama i Bosnjacima sirom svijeta. Da im voda dodje u Brcko i da oni koji zavrcu, pocnu odvrtati jer nije fer biti toliko bezobrazan i na vlasti u isto vrijeme.
Gradonacelnice Domicu, znam ja da si ti "zabrinut", ali nemoj biti zabrinut... Bosnjaci su vrijedan narod, Mi cemo se snaci, i mi cemo Bajram docekati in sha' Allah!! A vi nas u tome necete omesti niti cemo vam to dozvoliti.... BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN Zelim svojim bosnjakinjama i bosnjacima prije svega te svim ostalim muslimankama i muslimanima sirom dunjaluka.... U zdravlju i rahatluku da ih jos mnogo docekamo u jos boljoj i ljepsoj Bosni nam i Hercegovini....
BRUKA I SRAMOTA! ;)
" odnosno vrlo kasno su obavijestili stanovništvo o zavrtanju vode. " Može li neko da mi objasni kako može voda da se zavrće.
NEMA NI U KALESIJI VEC 3 DANA.Tek navece malo dodje!
u komunalnom stalno "puca" cijev.. puknem im ga majci
Vrki sam nezadovoljan
pa normalno da ce nestati kad "ugrozeni" nebeski narod srbi stoje na svim mogucim polozajima a sve smo to mi krivi
Tuzla za Bajram ostane bez struje (desilo se prošle ili pretprošle godine).
e vidiš to ti je sdp namjestio
...izrazio negodovanje,ha ha ... i ???
nema brčkanja u Brčkom