Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja mislio pecao ga čekićem
to nije som, to je tele.. jbt. cuj 37kg...
@filonik: da som omze dugo zivjeti, za to si ti najbolji dokaz.... jarane, oprostit ces sto ga nije upecao u tvom selu ili gradu da se mozes kur**iti nego eto u brckom... 37kg je jedno tele haveru moj.. i kojeg ce ga ra--cku vracati u savu.. pa placa da smije loviti i kad ulovi, smije ga valjda i prodati, pojesti, sa jaranima podijeliti.. ima tu dosta ribe od ovih 37kg zive vage... stoga, mojne ba njatke....
brčaci ludi... na kraju su ga iz*** i orgijali na njemu, prije no što je vraćen u prljavu Savu...
I da, prije nego sto zaboravim, citat: "Oko 3.00 sata poslije ponoći primijetio sam da se neka krupna riba uhvatila. Punih sat vremena smo se nadmudrivali i onda je som na kraju, ipak, popustio" Cuo si za onu, pametniji popusta?
Som moze zivjeti do 80 godina i citav zivot raste. Najveci ulovljeni primjerak (s potrebnim dokazima) je bio tezak skoro 200 kg. Ove "minijature" nisu vrijedne spomena, sem ako necete da izazovete gnjev ljubitelja te riblje vrste. Hajde de, makar je veci od "kapitalaca" koje uhvate kod Zenice od 15ak kg. Elem: Postedite nas ovih vijesti, sem ako na kraju recenice ima ono: nakon sto je soma uslikao, ribar ga je vratio u rijeku.
Cuj da ga vrati u rijeku, pa ljudi plate da bi pecali i nesto upecali...nije besplatno ne brini.