Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo hapsi, hapsi sve dok natpis ne bude uhapšeni Bakir Izetbegović i Milorad Dodik
Ne samo uhapšeni. Osudjeni i oduzeta im nelegalno stečena imovina!
@Pixy Bakiru ako oduzmu nelegalno stečenu imovinu oduzeće pola bosne
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PAre sve oprane i prebačene u TAjland, MAleziju i Kipar. neke već iskorištene za kupovinu Bosnlijak i FDS po FADILU DIKTIRANIM cijenama, i koje je svrha japšenja. Da se o našem trošku nalaze u pritvoru i robijaju ??? Sve ste vi ovo znali PRIJE 5 GODINA NOVINA SVE OBJAVILE, VSTV znalo ko je LEjla FAzlagić, i koji je kriminalc Goran Slaihovića, pa ga za GLAVNOG DRŽAVNOG TUŽIOCA DA PRIKRIVA OVU PLJAČKU ! BAndo jedno mafijaška !
i ja bih se predao kad bih znao da ce me pravosudni organi pustiti...
,kao da je imao izbora..
Jeli i ovaj imao 3 razlicita imena i prezimena kao prvo optuzeni alias Ilija Mustafic
Do ljeta i godišnjih odmora svi će oni biti slobodni ,,,,pametno je što se sad predaju dok je zima .
a brat enver kad će on doći na red
nema ba ništa dok mrtva glava ne padne .. ovo sve ostalo je lafina
Kralj nelegalnog knjiženja nekretnina u kantonu Sarajevo je Goran Salihović suspendovani glavni državni tužilac ! Njega je MAFIJA postavila na to mjesto kao mjeru obezbjeđenja prije neg je krenula na pljačku nekretnina. Prije toga je bio šef i ljubavnik od Lejle Fazlagić, o svemu je bio upoznat i o svemu je odlučivao. ENO IH SVIJU UGRAĐENIH NA TRASI autoputa, nije to nikakva tajna, čekaju ODŠTETU ! ZAto se volko i stalo sa autoputem a SDA nikako autoput ne ide ! :)))
Goran Salihović je dojavio sudiji Lejli Fazlagić da bježi u maju ove godine. Moguće je i Direktor Džuvo kojem je istekao mandat a IMA HRVATSKO DRŽAVLJANSTVO i nekreninu , kojeg mu je dao šef hrvatske službe sigurnosti KARAMARKO ! Koji se ugradio i sam u poslove INE sa MOLom preko supruge :)))
Zna li neko sta je sa Lejlom Fazlagic? Ko li nju sada buba?
Ja joj bucam klitoris do slijedećeg ramazana , paša moj solidni ! Nakon mene ostala su još samo dvojica da se upišu u tefter .
@REFORMATOR onda sam miran, kad je sve po istilahu.....
Najpogubnija je činjenica što je Sarajevski minder borce Minhenskih brigada poput Lejle Fazlagić, Gorana Cerića i mnoge druge učinio gospodom i bogatašima koji posjeduju nekretnine i veliki novac, to je ta nova elita, koja u Sarajevu i BiH godinama uživa povlašteni status i jede zlatnim kašikama, koje su obečavane jadnicima što kosti, zdravlje i mladost ostaviše zarad tuđeg interesa.Pravda če sigurno stiči one koji kolo vode, te dovesti do neminovne propasti tih familija.
Ima njih jos puno u katastru posakrivali pare i nekretnine po Srbiji i primorju. Al eto vide sad da je kraj. Samo jadni ljudi sa hipotekama sad kredit ide a nekretnine moraju vratiti. Drzava ih nece sigurno obestetiti.
zardio danas 10KM :-) dvije zvijezde, makarone, dzezvica kafe, soker na pijaci 2017 za 3KM i miran sam...
Nikome više ne vjerujem pa čak ni rodjenom ocu, njega sam vidio na mojoj mami.
Fino je to sve, treba hapsit lopove, ali koja korist, džaba ovo sve kad će izaći sa minimalnim kaznama ili čak bez ikakve kazne.
Samo hapsi,drobi,kaznjavaj i oduzimaj novac i nekretnine i pusti na slobodu,kad "zarade" ponovo im oduzeti da i kriminalci malo državu poguraju!