Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sporno u odluci Ustavnog Suda? Da 9.1. nije "DRZAVNI" praznik? Naravno da nije, kada njje niti katolicki niti muslimanski. Ni kod nas u Federaciji niti Bajram a niti Bozic nisu drzavni praznici. Gdje je frka u RS-u?
Tenzije i strah koje proizvodi politokratija i nenarodni režimi, imaju samo jedan cilj-kako ostati na vlasti... Svaka evropska inicijativa se devastira i ruši... Ekonomija, zapošljavanje se bacaju u drugi, treći u Ž plan.... Dabogda, da u FBiH ima 1,8, a u RS 0,9 miliona živućih stanovnika... Mladići i djevojke u najproduktivnijim godinama, sa VSS, odlaze u "pečalbu" da se snađu u bijelom svijetu...
Najbolje bi bilo kad bi se svi vi pokupili i od*** iz Bosne (svi politicari), pa da mi krenemo ponovo ! :-()