Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast nasoj drzavi i pravosudnom sistemu. Jedina dobra razmjena između Hravatske i Bosne je razmjena lopova , kriminalaca i ratnih zlocinaca. I prije podnosenja zahtjeva za drzavljansto znalo se ko je Branimir Glavas i opet mu se odobrilo. Ma da mu se rodio prapradedo ja mu ga ne bi dao, eto samo nam je jos on trebao. Fuj, sve ovo mi se tako gadi da poželim da se sam ispišem iz našeg državljanstva samo traže 1.000 KM koje ja nemam.......
WOoOW Covjece jest lijep, pravi @rijevac. Samo da nastavi s razmnozavanjem.
Pa nista strasno, sada cemo ga mi uhapsiti i lezat ce u KPD Zenica, Za cuvara cemo mu odrediti jednog srbina iz Knina koji je dobio Bih drzavljanstvo te nakon kiminalnog djela, silovanje muskog lica NN, u RS prebjegao u Pederaciju gdje je na sigurnom. E, pa da vidis Glavonja ko ima vecu glavu..
odakle ti lova frajeru,odakle ti lova?
@loading Jarane ja dijelim situaciju u BiH i FBiH zajedno sa tobom i ostalima patriotima ove napacene zemlje. Tako da sve sto sam iznijela je po mom sudu tacno,a zivi bili pa vidjeli kako ce stvari teci. Ti si stvarno uljudan i pismen covjek vidim po tvom komentaru bez vrijedjanja hvala i pozdrav.
E pa \"druze komunisto\"-mars iz BiH jer su joj TAKVI dosli zamal dosli glave..Kad ti se toliko GADI,mrs iz nje!
Hahah Bajro Golic, reci ti njima Hahahaha! P.S: Bas sam pozelio tog lika, dugo ga nisam vidio kako ga smjenise :D
@ iz daleka-Stvari mozda tako i izgledaju! Ali izbliza malo je drugacije! A što lijepo ne priznaš da si simpatizer stranke za bih! Što se tiče glavaša, želim mu tesku i dugu bolest!
Bas lijepo ovaj ratni zlocinac pobjegao iz Hrvatske i gradi kucu u FBiH. A Tihićev sin se vratio u Bosanski Šamac oženjen Dodikovom rodicom i zato klempo podrzva Dodika. Pa klempo sve radi da njegovoj djeci bude bolje,a nas dovodi do provalije u Federaciji.Sad kao nesto popravlja stanje i fol se sa dodikom nateze da se vidi kako on radi za nas bolje proziran je. Ispo tiha je svasta nesta za sebe i svoje uradio pa stoji ona narodna:Neko se sakrije iza lista,a neko ne moze ni za gorom.To je dvojac Tihić i Branković uvjericete se polako.Iako me ni za jednog nije briga nisu moji favoriti na bilo koji nacin.
Uglavnom ovakvi likovi pljuju po BiH dok im ne zatreba njeno drzavljanstvo,a tada im je ona domovina. Bog dečki evo mene u mojoj drugoj Domovini.Bog ,bog. Ma lik je se već pravo odomaćio.
Vi admini ste shupci pravi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vjerovatno je dobio drzavljanstvo dok nije bio optuzen ,,,, kad mogu srbi svoje da pustaju da bjeze iz zatvora zasto mi to isto nebi uradil
Zovi na mobu, Dobro doso kuci
Eto kakva smo država: Banana država, fuj, ljudi optuženi za ratne zločine dobijaju državljanstvo....kako dobi uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka, što mu je trebalo u postupku dobijanja dvojnog državljanstva. I onda se čudimo Srbima što čuvaju i primaju svoje. Bošnjaci na drugoj strani čuvaju ove vehabije i mudžahedine (Abu Hamza npr.) koje ni rođena država neće. Ma gadi mi se sve!
zna covjek gdje mu je buducnost. Imam prijedlog: Zato ne primimo sve one iz Guantanamo zatvora? I odma im drzavljanstvo damo! Sav lopovluk odma pod protektorat. Legalno naravno! hehe, jade moj.