Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pipice lutko opet si zbriso iz Jagomira. Brzo bjezi kuci dok te sintori nisu safatali. Namah ce ti nabit onu kosulju od koje se ti ne sojecas ugodno. Hajde trci po bobe okano pa ces dobit jos i sladoled.
Serge......jarane gdje ti je Mladic !!! Ne daju ti genocidasi da mu sudis !!!! De se malo provozaj do Laktasa......mozda tamo ima kakvih tajnih sklonista.....pa svi znamo da je Dodo sve veci postovatelj lika i djela.....svih srpskih heroja kojima se sudi za genocid !!!!!
SLABO BRAEMETZ DAJE ULTIMATUM KRVOLOCNOJ SRBIJI ZA ISPORUCENJE RATKA MLADICA I GORANA HADZICA A SIGURNO DA BRAEMETZ ZNA GDJE SE KRIJU!!!! I JOS OVO:::::: GDJE JE PRAVDA KAD SE DOZVOLJAVA U HASKOM CIRKUSU PRAVDE DA KRVOLOCNI UBICA I G*NOCIDAS KARADZIC BUDE TUZIOC, ADVOKAT I SUDIJA SVOJIM ZRTVAMA?????????? DALI BI NEKO VIDIO DA BI TO NEKO DOZVOLIO TAKVO AROGANTNO PONASANJE H*TLERU???? NESHVATLJIVO, PONIZAVAJUCE, NEPRAVEDNO ZA SVE ZRTVE OVOG SRPSKOG MONSTRUMA I KASAPINA!!! GDJE JE PRAVDA U HASKOM SUDU, ZRTVI IL NJENOM UBICI???????!!!!!!!!!