Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Presudit ce im srmt ko i Misku a ovi ce i dalje da palamude kako im je zao.
Uh što volim ovako precizne izjave. ,,.......................za nekoliko mjeseci...............,, Za dva mjeseca ili za 42 mjeseca???
Ja ću tebi presudit
znaci da se karajicu blizi zavrsetak kao i milosevicu jel oni nece moci dopustit da mu se presudi jer bi time izgubili genocidnu tvorevinu
kad krepa ha ja
jedino pametno sto je rekao je da postoje druge stvari o kojima treba raspravljati...referendum je ionako zavrsena stvar, treba gledati u buducnost
Kakva smijurija od suda :-) Da NATO zlikovci nekoga optuze i sude za zlocine protiv covjecnosti i krsenje zakona i obicaja ratovanja. Isti oni koji su poubijali milion Iracana i Bog te pita koliko Libijaca, Avganistanaca i Sirijaca. I Srba i Siptara. I svih ostalih koje su posuli osiromasenim uranijumom. Koji umiru i koji ce umirati. Oni sto prije dva dana pobise Doktore bez granica. Oni sto su im svi civili "kolateralna steta", a ne ljudska bica. Ti isti pricaju o covjecnosti i obicajima ratovanja.
Mozda nisi primjetio, ali nisam nikoga pravdao za bilo kakve zlocine. Pricao sam o dvolicnosti i nepravdi. O mocnicima za koje pravda ne vazi. Ne mozes da mi prigovaras za nesto sto nisam ni rekao ni pomislio.
Mislim da je taj sud smijurija. Upravo to sam i napisao. Kad neko ubije stotine hiljada ljudi iz iskljucivo ekonomskih i geostrateskih razloga, unisti nekoliko drzava i upropasti milione zivota, a onda optuzi nekog malog balkanskog vodju za zlocin protiv covjecnosti, to je definicija dvolicnosti i nepravde.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pustite ga iz zatvora kuci, mozda se proces ubrza kao i seselju
Pitanje: Što ono unutar rječi "TARIGUZ" znači slovo "A" ? Odgovor: POIGRAVANJE SA ATENTATIMA NA VISOKE DUŽNOSNIKE (NEKE OD UOBIČAJENIH VJEŠTINA KOJE MNOGI SRBI ZVANIČNO I TAJNO UČE U SRBIJI, PONAJVIŠE U BEOGRADU): - Prijetnje diplomatama cijelog svijeta 2014-e godine: www.klix.ba/vijesti/bih/otkriven-spomenik-gavrilu-principu-u-lukavici-nove-opasne-poruke-dodika-i-radmanovica/140627081 - Umorstvo Stjepana Radića 1928-e godine: www.youtube.com/watch?v=eEElcwRBInA - Likvidacija Mehmeda Spahe 1939-e godine: www.youtube.com/watch?v=URidQlBFojs - Pokušaj eliminisanja Stjepana Mesića 1991-e godine: www.jutarnji.hr/obljetnica-raketiranja-banskih-dvora--tudman--mesic-i-markovic-izbjegli-atentat/1058505/ - Prikriveni napad na Džemala Bijedića 1977-e godine: www.tportal.hr/vijesti/svijet/238151/Dzemal-Bijedic-je-ubijen.html - Atentat na Franza Ferdinanda 1914-e godine: balkans.aljazeera.net/vijesti/sarajevski-atentat-98-godina-kasnije - Upucavanje Hakije Turajlića 1993-e godine: www.avaz.ba/clanak/156936/turajlic-likvidiran-zbog-znanja-spoznaja-i-mogucnosti?url=clanak/156936/turajlic-likvidiran-zbog-znanja-spoznaja-i-mogucnosti