Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro dosli braco srbi kuci
Evropa ku*rva nas prvo pusti da nas ubijaju 4 godine sa brda I onda te iste zlocince tretira kao da su pogresno parkirali a ne cinili ratne zlocine.Jos jednom na djelu dvostruki arsini iz EU I to se vidi jos od ulaska Rumunije I druge bagre u uniju a BIH je ostavljena van granica kao sto je ostavljena da umire u ratu.
nekrivim ja EU sto nas ponizava i smatra kao pastorce vec krivim nase gmazove,beskicmenjake i smradove sto nemaju muda da predoce toj sugavoj EU i da joj kazu u lice da mi ni narod BiH nisu otpadak niti narod kojem svaki hostapler iz EU moze da kroji sudbinu i postavlja svoja licemjerna i pedofilska prava....