Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbitnije je da Sarajevo dobije, a za ostale malo ili ništa!? Ovakav primjer je upravo vjetar u leđa za Hrvate i Srbe da traže decentralizovanu državu, jer bi i zap. Mostar i Banjaluku ista sudbina zadesila!! BIH nije samo Sarajevo ili opština Centar, već svaki pedalj ove zemlje, neko već to mora jednom shvatiti, inače je sve ostalo propast!!?
Bitno je da Džamija zauzme pola grada
Bode dzamija kjafira, al ne u oko, neg u srce
@dillingerizfocce Dobro ortodoxni turcine..
Jelka sve grantove šalje u Hercegovinu, tako da *u se i u svoje kljuse*. Zar niste doživjeli *ekonomski bum*? Malo štednja i potpora biznisu i eto granta.
Ovo je ocit primjer macehinskog odnosa rezima prema isturenim opcinama u BiH.Unistite jos i Gorazde i pozdravite se sa Drinom i podrinjem jer centar SA ne vrijedniji od 10 ostalih
Hajde bolan i te zalopojke itd.. Pare ce doci i nema druge, fakat ne kontam ljude, sta je ovdje cudno kada je BIH u pitanju?? Kasne sa isplatama ali lova ce doci, pitaj penzionere kako je njima..