Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je zato sto najveci kriminal potice iz HB i RS krugova. Da ne bi bilo poslije da ih tuze muslimani iz nacionalnih pobuda.
@ha, ha, ha, .... Onda ce ovaj sigurno uhapsiti najveceg korumpiranog mafijasa dodika? a poslije slijedi covic, ne? Hahar ! Da nisi zaboravijo koga ? Ha ?
sta li se ovo kuha bosnjacima? hoce li o da genocidasi optuzuju nevine?
onda ce ovaj sigurno uhapsiti najveceg korumpiranog mafijasa dodika? a poslije slijedi covic, ne?
sto se samo imenuju svi osim bosnjaka? da se ne hapse srpski ratni zlocinci i teroristi koji se slobodno setaju bosnom i hercegovinom? ovo je udaranje po drzavi bosni i hercegovini , izgleda da hoce neko smrt bonjacima,! stavljaju se neprijatelji bosnjaka na vazne funkcije!