Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hugo boss?
hugo boss?
pa dodjite u Bijeljinu da je uhapsite ako imate ono sto treba, mada sumnjam da imate vi ste pic..e obicne
Slazem se sa stavom BOSS-a!TUZIT krvavu fasisticku nacisticku baba rogu! A sto se tice Bosnjackih politickih lidera vise je neg JASNO da su POGAZENI do srzi i porazeni.Sto se izdajnika tihica tice od njega se nicemu nisam nad\'o vec takvoj kukavickoj sutnji i solidarnosti prema svojoj matici! Gregorijan i Inzko su se takodje trebali jasno izjanit i dat njihovu poziciju al krvavi bildt komanduje u pozadini o svemu!SVE u svemu OVO je SRAMOTA ovo se nigdje nebi moglo DESIT vec u Bosni i Hercegovini!NAROD je treb\'o otic do Banja Luke i dat proteste al posto oni cekaju naredjenje izdajice tihica nista nikom opet ce te krvolocna baba roga nacisticka babetina klat jer ona ima jos DOBAR apetit za to! BiH4EVER!
Zlocinacko-genocidni portal Sarajevo-x.com posjecujem samo kako bi se citajuci komentare mogao radovati stradanju onih koji uporno podrzavaju Sulejmana Tihica izdajnika i neprijatelja BiH i bosnjackog naroda.Sarajevo -x.com takodje posjetim svaki put kada imam potrebu da s*rem.
Neki pas na Sarajevo-x.com brise moje komentare
vaki nam treba mirnes je pravi politicar za nas bosnjake. bravo mirnese bosnjacino obracunaj se sa vlasima napokon. kakva pamet iz tebe izvire, prava bosnjacka.. samo naprijed bosnjaci su uz tebe
Allah najbolje zna ko je skrenuo s pameti a ko nije....a ko je munafik
ovaj mirnes je inace skrenuo s pameti... neka mu allah oprosti
mirnese j3bi im m@ter, ako se ti pocnes prodavat\' i tebi cu m@ter j3bavat