Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako FBiH cvikne kablove, nema vise struje u Laktasima. Sve elektrane (TE Tuzla, TE Kakanj, TE Ugljevik i TE Gacko) su na istoku, a dalekovodi vode preko FBiH. Djikani izgleda zaboravili da su iz dva dijela :D
A ti djikane razumijes se u struju kao Marica u kriv kura.
Odgovor Bosanaca i svih Muslimana u BiH glasi: "Sretan praznik Republici Srpskoj".
@bosman345 U ustaško - bošnjačkoj federaciji Muslimani su izgubili državotvornost naroda. Bosanci su zbog stvaranja NBH izgubili naciju. Suverena Republika Srpska je put za obnovu državnosti Republike BiH.
JASNA PORUKA Štefanek sa tri prsta proslavio osvajanje olimpijskog zlata
srbi su bezobzirni,bezobrazni zlikovci i samo uvazavaju silu,obzirom da nismo nista uradili za dvadeset godina na tom planu da im se mozemo adekvatno suprostaviti, najbolje da se poklopimo i sutimo,sve ostalo je mlacenje prazne slame.
Popusite vi meni svi stojka i vi i referendum sve je ovo igra za budale niko nista nece dobiti sa ovom igrom nego da opet TROJICA ISTIH KONJA SJEDE U ISTIM FOTELJAMA I EBU NAS NAREDNE 4 GODINE MARSSSS STOKO
MILE- Vođen tvrdim pragmatizmom na tenkovima SFOR-a, uz blagi politički uragan SAD-a i Medelaine Albright, došao je na vlast Titov socijalista, Markovićev reformista, paljanski nezavisnjak, banjalučki socijaldemokrata, koštuničina desnica, tadićeva ljevica, samosvojna nacionalistička pričalica i izmaštani secesionista. Rekli bi kao švajcarski nožić. Deset u jednom. No, problem je upravo taj što je švajcarski perorez postao neprikladan i preskup i za bahatu međunarodnu zajednicu.
Međunarodna zajednica neće mijnjati nožić (Milorada) već mu uzeti komadić sira tj. RS. ( portal buka B. Luka)
Mogu misliti kakav će odgovor imati ovaj trust mozgova predvođen konjoglavim?
Prva tačka kolektivna zabrinutost, druga tačka kmečanje OHRu, pauza molitva alahu egber i kahva, treća tačka pozivanje na poštovanje blablablabla
Suština je da na izborima svi Bošnjaci glasaju za SDA, Hrvati za HDZ, Srbi za SNSD...a? Utjerate nas u nacionalne torove, vi ostanete na vlasti, poslije izbora sve isto...budžet je opet vaš.