Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi Bošnjaci umišljamo neki suživot, po Sarajevu se uči u školama neki B/H/S jezik, nemoj da bi nam se ko uvrijedio hahah. A oni povratničku djecu maltretiraju, uče ih o svetom savi i srpskim mitovima, idu u škole nazvane po onima u čije su im ime ubijali očeve i djedove. Al to nije udar na Bošnjake.
hvala IZ i naravno NAROD ZNA
@NigdjeNaSvijetu JA NE VIDIM DA SDA STITI BOSNJANE I AKO SE TIME BUSAJU U PRSA? VIDIM DA SE SRPSKI JEZIK U SARAJEVU PRIMJENJUJU I DA NEMA NIKAKVE ODMAZDE, STO ZNACI DA NI POZICIJA NI OPOZICIJA U BOSNJANA NE STITI BOSNJANE, STO ZNACI DA NIJEDNI NI DRUGI NE ZASLUZUJU GLAS BOSNJANA, PREMA TOME STVAR JE JASNA, DIJASPORO, AKO NE ODRADE ODMAZDU ZBOG OVOG ILI NAPADA NA BOSNJANE U CRNOJ GORI PREMA VLASKIM ODMETNICIMA, ONDA NE ZASLUZUJU TVOJ GLAS, NEMOJ GLASATI.
SDA kartel, BiH do Marijin Dvora...
SDA demokratija.... SDA ljudska prava svaaaaaaaaaa ... bravo SDA je*i Bosnjake do krvi, samo Sarajevo je bitno, Krajina i Zenica neka umru.. oni nisu nasi je l' de ?
nisu Bosnjacka. To su nasa djeca. Stidite se nacionalisti i fasisti odvratni. A ti ti novinarcicu i tebe nabijem na kardan
Sram vas bilo , sjeme vam se zagubilo kreteni , debili ... bolesnici... geno cid ni majmuni .... pocrkali daboga .... kad bude vakat dosao ! Dobro zapamtite !
MMF je saopštio vlastima BiH i oba entiteta da nikakve kredite neće moći dobiti prije novembarskih izbora. Posebno besparica izražena u Republici Srpskoj. Gubici su poodavno premašili 400 miliona KM. Upravo zbog toga, kaže Vasković, Milorad Dodik čini sve ne bi li dobio kredit od Rusije u visini od 500 miliona evra “za restrukturiranje kredita”.
@antibiotik Ako SDA glasa da se RS-u da bilo kakav vid finansijske pomoći u vidu kredita ili slično, a to ne iskoriste da prisile Dodika da pošalje vojsku na granicu, ukine sve neustavne radnje u RS koje diskriminarju bošnjake, i proglasi negiranje genocida krivičnim djelom. To je jedini adut koji imamo u rukavu. Finansijski krah RS.
Ljudi, izađite na izbore i glasajte protiv SDA, najvećeg neprijatelja i BiH i samih Bošnjaka. Kakva su oni bošnjačka stranka? Nisu krivi Srbi, krivi su Bošnjaci na vlasti koji sve to dozvoljavaju!
Doci ce dan.
U školi Sveti Sava na vjeronauci uče ilahije na bosanskom jeziku: "Bedem slobode je naša rijeka Drina Sjećaš li se brate Mešić Hajrudina Hrabrog kapetana prve teočanske Prkosa i nade države bosanske."
Sto im nije do sad pred izbore smetalo to sve?
Gluposti. Uskraćuju djeci pravo koje je Ustavom zagarantovano. Svi zakoni proizlaze iz Ustava, koji se krse. Kazniti osobe koje krse zakon i kraj price, sta se kojeg vraga natezete preko djece. Ako niste to u stanju uraditi onda Bosna i Hercegovina postoji samo na papiru.
EU se digla dan nakon izbora u Bjelorusiji da podrži smjenu Lukašenka, jer su kao namješteni izbori. Kod nas 25 godina gledaju kako se ne provode presude sudova za ljudska prava i prstom ne mrdaju zbog toga. Bošnjaci u BiH su za Evropu i svijet isti kao i Palestinci koje istrebljuju decenijama pred očima svijeta. Nećemo mi za koju godinu smjeti ni progovoriti ovdje izgleda.
Tek danas sam procitao da su srbi, u stvari,i Bugari. Svaki dan se nesto novo nauci
Mislim da će u medresi više da nauče. Na žalost sve tri strane su strateški suprostavljene i to se lomi preko djece. Svi narodi u Bih mogu naći u školstvu onog drugog zamjerke. Ako bi svi gledali samo svoju stranu đaci nebi uopšte išli u školu.
najjednostavnije rjesenje je da u Fedraciji odmah ispravit i nema nikakav "srpski" jezik nego pravoslavni i gotovo. Nije ovo srbija.
Važno je preuzeti vlast u Kantona Sarajevo, koga briga za povratnike....
Bošnjaci dragi samo pogledajte na kojim pozicijama se nalaze članovi porodice Izetbegović, sin, snaha, kćerka, zet, unuka i dr... a vaša djeca nek su na birou ili nek rade u Bingu za 200€izbori su u novembru...bujrum...
@inspekt A inače djeca SDPovaca, NSovaca, NiPovaca i ostalih rade u nekim tekstilnim firmama za mašinom. To nije slučaj samo u BiH, Balkanu nego i u svijetu. Loš ti je pokušaj FGRovče, nije valjda da ste na te dječije fazone spali? Auuu pa vi komunjarice ste propali skroz
@inspekt Da imam izbor, ne bih glasao sa SDA, ali SDA trenutno nema opoziciju koja bi zastupala bošnjačke interese. Glas za SDP, nije glas za Bosnu, već je glas za Srpsku Dobrovoljačku Partiju koja sasvim sigurno nikad neće i nije digla glas protiv fašističkog tretmana bošnjaka u RS, a konstantno nam servira demagogiju o suživotu u Federaciji. Što ne prodaju tu priču Srbima u RS koju sliku osuđenog ratnog zločinca stavljaju na zgrade? Pametnim je dosta.