Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako hoce da pomognu BiH neka pokupe ovo smece sto su ostavili za sobom, kad ih je 7-8 miliona mogu valjda primit jos ovih 1,5-2 miliona svojih. Toi bi za BiH bilo najbolje da se jednom zauvijek rijesi ovog turskog otpada.
MISLIS TAKO KAKO SI TI UCINIO ? ? TO PERO NECES DOCEKATI NITI TI NITI BOSNA , ZNAS TI TO DOBRO ALI KAO I OBICNO VOLIS DA JEDES G O V N A A I OVI KRETENI SA OVOG PORTALA TI TO I NE BRANE .
@profdr i slicni....hahah jeste idi.otii....ne idemo mi nigdje, turska je divna ali za nas strana zemlja. nasa zemlja je bosna. a vi srbi, kod vas postoji sansa da su vam pradjedovi turci sooo slobodno idite im ako vam nedostaju @amapk...kakva ista imena? ocigledno nemas pojma o turskim imenima niti poznajes turke.....ima li u bosni yazgul, gunul, yeliz, filiz, cetin? imamo slicna neka imena, ali to je mozda 5% od svih arapskih i turskih imena, daleko ne sva. i tebe ne saljem u grcku ili vatican zbog toga sto njihova imena koristis. a i kultura bosnjacka i turska nije ista, znam iz prve ruke! ne pricaj o stvarima o kojim nems pojma!
heljp baznia..
pomoci tako da povedu i ove preostale sa sobom u Anadoliju..mrš
i ja se slazem da turci trebaju povuci one sto su ostavili iza sebe. a pogotovo ove (pravoslavne vlahe) sto su i dosli sa njima da obradjuju opustjelu bosansku zemlju i daju trecinu turcima (ok mlade vlahinjice su davale harac u necem drugom al to sad nije toliko vazno).
Bošnjački institut igra ulogu koju je igrao Sanu prije rata,i bolje je da se ova zemlja raspadne...
katastrofa jadni mi ko nam pomaze
Cuj samo 6-8 miliona? A one stotine hiljada srpskih janjicara iz proslih vijekova? A od ovih 6-8 miliona, bar 80% je porijeklom iz Sandzaka, a ne iz Bosne... a sad lafo \"bosnjaci\"
a mozda malo bude i Kine !
Pliva patka, pliva guska cijela zemlja bice Turska
Pa ovi vlasi su haman vijekovima otimali tudju zemlju, naseljavali se gdje su stizali i tu i ostajali.
Bošnjaci u Turskoj mogu pomoći Bosni i Hercegovini.. ...................AKO SE SVI POKUPE I ODU ZA TURSKU.
Prof.Dr. tvoje mjesto je u jasenovac sa tvojima i mirna bosna
samo da vam kazem da su bosanci u turskoj veoma uspjesni. u 40estima najbogati covjek turske je bio bosanac, nazalost ne znam vise kako se covjek zvao. aktuelno najbogati bosanac u turskoj je sarik tara sa nekih 5-6 miijardi dolara. osim njega ima ih jos dosta.