Proslava u Evropskom parlamentu
188
Bosna i Hercegovina ima prijatelje u Evropskoj uniji
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima ima ko i 92 i 95...
koji skup kretenskih faca uhljebljenih na budžetima kolonije stranac pruža sadakicu a oni zinuli daaaaaj meeeeeniiii.. pa ih uslikalo iz režimskih medija da nam glume normalu i kao mi volimo eu a eu voli nas fuuuuuuujjj
@u prolazu ZATO MOJU ZENU? PA NIJE ONA POTPISÏVALA NI VOSINGTONSKI NI DEJTONSKI MIROVNI SPORAZUM ???
udji u tramvaj pa vidi peru li se nasi bosnjaci
lazne,one dusmane sto su zakuhali da ratujemo pustili da nas pobilu,daloko im kuca od moje
Fajon
svaka cast gospođi Pack i Pajon i gospodinu Kukan...trude i bore se više za našu zemlju nego ijedan naš političar, a posebno svaka čast gospodinu Dini koji je izgleda jedini od ovih naših koji nešto rade u Briselu, jer u ambasadama i predstavništvu BiH se vjerovatno kao i obično ne mogu dogovoriti. Lobiranje Briselu je majka svega- valjda ce i nasi papci to nekada shvatiti!
Nisam znao da je M\'Tel u EU...
Ambasada BiH u Briselu na celu sa ambasadoricom Biserom Turkovic ima najbolje i najkompetentnije osoblje, a isto je i sa Misijama BiH pri EU i NATO-u. Pravi ljudi na pravom mjestu.
imam i ja prijatelje u Evropskoj Uniji ali nemam para da odem da ih posjetim! Ha ja..Kakave mi fajde?
ko kome soli pamet ovdje?
@pero......J.e.b.e.m- perinicu u sh.u.p.a.k....!
Aida Begic je pit bula i mediokritet,jadni mi ako nam ona predstavlja kulturu !!
TRI PRIJATELJA ZA 24% F BiH, BAS DIRLJIVO !!!
IMA K U R A C MOJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
predstavnistvo kantona Sarajeva...boze sacuvaj...trebalo bi i konzulate pozatvarati,nikakve fajde od njih ali i kanton,to je vec previse...