Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U drzavi gdje nemas pravo na zivot na osnovne stvari , gdje je porodica postala luskuz ko ce radjat djecu ..
i druge zemlje imaju isti problem . medjutim oni su toga svjesni pa dopustaju izbjeglicama da se nasele.morace i bosna tako samo ...ne znam iz kojih zemalja bi bili najpozeljniji? :)
a to bolan da ohrabrim zabrinuti narod:)) treba na vakat otvoriti radnju stapova. pare :))
kakav dolazak .vidis da se zajebavam. cini mi se da i ptice selice izbjegavaju bosnu:)
Hebote život, čitam neko vrijeme ovaj portal, i kada sve proguntam, ova regija je opičena u u pm
kajes li se sto si opet bio izdajica i napao svoju domovinu jugoslaviju , i jos zaveo glupe bosance na isti put izdaje
glavni problem je finsnsiranje neustavnih i paralelnih BIH instituicje koje državljane Republike i Federacije koštaju po 500 miliona godišnje , zato su male penzije , kada se tome doda neustavna BIH propaganda mnogo to novca pojede koji bi se mogao iskoristiti u ekonomkis razvoj
Исто као и мост у Мостару. Срушимо га и направимо још старији. Тако ћемо и државу.. срушимо је и направимо ХЗХБ, РС и Филџан државу.
mislim da je to već bilo kada ste vi secesioniste i teroriste srušili Jugolsavjiu , koa i Stari most
Uvijek je i bila....
Kako neće,Srbi pobjegli u Srbiju,Hrvati u lipu njihovu a Bošnjake protjerali.Ovi što su ostali političari ih...da ne nastavljam dalje!!!!
Svi kad ostarimo necemo imati ni penzija, slabo ko da ce skupiti dovoljno staza kod ovih profitera, i ko radi ko je osiguran uplacuju mu minimalno, ovo sad imaju penzije samo oni iz komunizma sto vuku staza,
odmah najuriti Herceg-Bosnu i RS iz Bosne ovako vise ne ide
odmah naruriti Srbijanca bakira izedbegovica u njegovu zemlju Šumadijhu i sve njegove sapleminike
odmah naruriti Srbijanca bakira izedbegovica u njegovu zemlju Šumadijhu i sve njegove sapleminike
sada Srbi mogu biti ponosni na 500 godina
nema brige......federaciju ce naseliti albancima i arapima a republiku srpsku kozecima i rusima.....i opet mirna bosna :)))
Samo vlahadiju protjerati na karpate i mirna Bosna :)
a genocidisanje??? :))))))....pa ko ce vas onda genocidisati ? :))))))
Sve otislo u helac, dok god budemo lupatali po klixu nista od ove drzave, Zato svi na ulice za nase bolje sutra i nase djece !
Cekamo potez Dodikovaca, nece ljudi dzabe na ulice vise ;)