Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNA JE OSTRVO STABILNOSTI U JEDNOJ JAKO NESTABILJNOJ REGIJI.
@musliman ti si nekad bio musliman A SAD SI VLAH
USA 85 Jao da mi se docepat Amerike!
Mi Muslimani smo KRMAD! Mi najvise volimo Srbe i Hrvate jer nam oni daju splacinu koju jedemo.. da nam nije njih pocrkali bi mi odavno..
Ovo je potpuno nerealno. Izuzev evropskih zemalja , te SAD,Kanade i Australije BiH je daleko daleko ispred cijele Latinske Amerike, Afrike i Azije i po pitanju sigurnosti i političke demokratije itd. Da nije Meksiko , honduras, Koreja ili Obala Slonovače ispred BiH Smiješno !!!
Lizem pakshu jevrejima, ako treba i za dzaba !!
pusim zidovima po kucama, cena 5 km.
akobogda pa padnemo na zadnje što prije to bolje
Gornja Maoca i Bocinja nam popravljaju prosjek
NANA MUNIRA POMUZLA OVCE
... I KRAJ OVOLIKO LJUTIH I POLUPISMENIH LOJAVACA DOBRO DA JE OVA FRANKENSTEIN DRŽAVA IKAKAV PLASMAN DOBILA. HOĆEMO referenDUM!!!!
ZASTUPLJENOST ŽENA U POLITICI JE JEDAN OD FAKTORA MIRA U ZEMLJI... ZA ŠTA SVE LJUDI DOBIJAJU PLATU MILA MAJKO... TO SVE TREBA PODIJELITI OTKAZE TIM \'\'ISTRAŽIVAČIMA\'\'!
podatke je davao neki kreeten skoro sve je naopako. BiH jeste zemlja potencijalnog pa cak i aktivnog teeroriizma. sloboda govora, demokratija i sve ostalo sto ide uz to je na najnizem nivou. prosjecna zivotna dob ne moze biti veca od 65 godina da se svi zajedno na neku stvar natakare. nezaposlenost je najmanje 50% umjesto 31%. udjel zatvorenika u ukupnom broju stanovnika bi bio deset puta veci da je vise zatvorskih kapaciteta i da je sudstvo objektivno i posteno. smijesno. mora da im je podatke slao minderas Silajdiju Harisani
dosta
prosle godine smo bili 50....