Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će comiemarshal reći da su i za ovo krivi šiptari hehehehheheheh
svi ste vi isti...
Nije važno šta, nego ko kaže..... Ali postaje opasno ako se laž prezenuje kao istina na javnom servisu..... Kod nas još važi da je istina sve što je bilo na TV-u...
dodo je politički gotov, precrtan od pozicije, opozicija, srbije, rusije pa i od dobrog dijela svoje stranke. čeka se samo pogodan momenat, lav je ranjen i pritjeran uz zid. nadam se samo da neće biti zaboravljeni prijatelji, braća & kumovi koji su se posebno istakli u urnisanju svega čega su se dotakli, u vlastitom interesu. svako normalan bi trebao biti oduševljen, ali kad pogledam u ove mlitave, impotentne i odavno prevaziđene "opozicionare", povraća mi se.
...jbg, to je prešjednik, vila ne dedinju. san svakog srbina prečanina. pa i don mila. a n eko naš goljo bakir, "po kuće". i panzer divizija u obliku sopstvene žene.
Gledam na RTRS-u i procita u Avazu da se povecavaju penzije,privreda cvjeta,obrazovanje najkvalitetnije u regionu,svi dolaze da se lijece kod nas,skandinavci traze azil....