Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bosić: Moramo oživjeti posrnulu privredu u RS-u" - ni kod ovih nigdje BiH. Biće sjaši Mile lopužo - da uzjaše Mladen neonacionalista! Mladen - i, neće se uspraviti privreda RS-a ako se ne ujedini sa privredom Federacije. Uostalom pitaj Petrića i Merkelovu.
e genocidasi prokleti,ugasit cete se vi sami samo polako
Svi su srbi ista govna..................
u pravu ke dodik stranci iz srbije vucic i kompanija se mjesa i bih al dodo ih prati ( andric grad, guca....)
sve ste velike firme rasprodali.A pogotovu za srbiju su bile na akciji hehe, kupis jednu dobijes 2 gratis..u dugovima ste do guse..svejedno ko pobijedi nece vam biti bolje
Milorad Dodik je jedina razumna opcija za srbe a i sve ostale drzavljane RS-a..ocekujem da i rvati i bosnjaci masovno podrze naseg predsednika
Dodik-Bosicu,pazi da ti ne posljim najjaceg cojka na svijetu!?Da te malo ozivi!
Treba da se vojvoda Šešelj vrati da ebe ovim izrodima mater...
Ocekujem da neko jos rekne, moramo istrijebiti siromastvo
Ti Bosicu ufurao da si Sveti Lazar pa ozivljavas mrtvace? Na cemu si ziv bio?
"Moramo oživjeti posrnulu RS..." Ja tako pročitah. :D
Morate vi sve pred izbore! Kasnije kud koji mili moji. Jedina svijetla tačka vam je Aleksandra Pandurević :D, a SNSD nema ni to. Kad vidim onu Majkicku i Cvijanovicku, n mogu im ništa ni opsovat!
pozdrav iz Laktaša