Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DODIK JE SAMO PRASE BEZ VRATA
A ti si krme sa svim dijelovima!
JA BAR LIČIM NA ČOVJEKA U ODNOSU NA VAS BEZVRATE ČUBASTE TURČINE
Šarović kaže da je zadovoljan vanjskotrgovinskom razmjenom koju je BiH ostvarila u julu jer je prvi put od završetka rata izvoz premašio 800 miliona KM, a pokrivenost uvoza izvozom s više od 60 posto.
I ako mogu da dodam... "Aerodrom Banjaluka opstaje zbog toga što smo obezbijedili da svaki dan ima najmanje dva leta za Tursku i na taj način ćemo omogućiti da naša vazdušna luka može da opstane", rekao je Šarović."
rintarou_okabe: Zbog druga mu, SADdama?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi, Bosić se javio. Nisam ga dugo vidio, a ni čuo. Nesposoban kao i uvijek, nije se puno promijenio. Dragi sugrađani, zašto volite Bosića? Prvenstveno pitam muslimane, tj.one koji sebe zovu Bošnjacima. Zašto likujete Bosiću? Zašto ga podržavate? Zato što pljuje po Dodiku? Zato što pljuje po SNSD-u? A ne smeta vam što on skuplja pare za advote u odbrani Ratka Mladića? A niste znali? A znate li u kojoj je on stranci? SDS. Srpska Demokratska Stranka. Srpska. Daaaaaa. Ono šta najviše mrzite. Vi Bošnjaci ga volite, ja Srbin ga mrzim. Zašto?
Bas tako, da je sada Bosic Predsjednik RS'a bio bi gori od Dodika hiljadu puta...
Evo muslimani, sad imate priliku da vidite kako ste nastali.. Neki Bosic je isto tako nekad davno izdao svoj rod i presao na islam... Za male pare... Bosicu p.edercino!!
Jesi mudar ! Prvo: Musliman se postaje ako pređeš na islam, a ne nekom."izdajom". Drugo: Bosić je veći Srbin, patriota i, ako hoćeš, nacionalista od švercera Ronhill Dodicka. Glasao sam za njegovu stranku i opet ću glasati, ne zato što je SDS dovoljno dobar, već što je SNSD katastrofalno loš. PUSTI SE SKRIVANJA IZA LAŽNOG PATRIOTIZMA I NEKE KVAZ INAUKE O "postanku muslimana".
Magarcino ja sam se obracao muslimanima... A dodika nisam ni spominjao... Mrzim stranke a ti samo glasaj za sds, boli me tuki!
nemoj vikat, Dodik kralj, ubi čojek
viđaj duduka jes propo ko stari kauc
viđaj duduka jes propo ko stari kauc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci SNSD I SBB Tornjaka Scepe su isti
Hahaha sta drugo ocekivati od narkica SBBovskog
Ovaj Sarovic ispade najbolji ministar kojeg imamo. Aferim
podrazumijeva se da dodikova interesna grupacija neće ući u vijeće ministara,oni su nas kočili 10 godina,daj sad malo druge,pa kako bude
Ovaj puh hrabar samo kada daje izjave a ne smije Dodiku pogledati u oci!
moram biti povecan izvoz kad mi vise nemamo para da kupujemo
Dok ova drzava propada i narod gladaju oni se samo bore za stolice i ko ce s kim u koaliciji , a dobivaju plate.Pa dookle ce ovaj narod da trpi