Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj pljuje kad prica,bio sam svjedok,bez kisobrana nikom' ne preporucujem da s'njim razglaba
Dvadeset godina je dugo vremena. Treba ga raspakovati, taj Daytona Beach Agreement.
Raspakovati i napraviti funkcionalnu BiH. Previše je utjecaja i Srbije i Hrvatske na BiH da bi ovi narodi bili ugroženi u jednoj centralistički uređenoj BiH.
Nikakve razlike nema izmedju onih sto su ostali kuci i onih sto su izasli, treba li to naglasiti. Imaju oni politicke rivale koji se bore za fotelju pa traze smicalice, ali im je cilj isti, neka je svaka im cast, bore se za svoj entitet.
Pusti ti sada priču Bosiću. Šuknuste ga Dodiku, a bogami i Ivaniću - do balčaka!
Srpska posla...jucer mu lizao guzicu, a danas mu opet ne valja.
Kako vjetar puse, mjenjaju se dresovi!
OPREZ,PONAVLJAM OPREZ, BEZ OBZIRA NA NACIJU I VJERU: Momci manite se rasprave sa JamesssssssssssuDinom. Frajer je deklarisani peško. Nemojte puno sa njim,jer frajer gleda samo kako cijeg QRCA da se lati. I ovo "Din" na krju njegovog nika nešto govori. Frajer je skroz u duginim bojam. OPREZ SA PEŠKOM!
Socijaldemokrati Srbi su pokazali da se samo demokratskim oružjem (referendumom) treba boriti za prava građana a ne oružjem koje su četnici koristili.
drinsky1 😂😂😂😂 koliko je 90% od 1 300 000
oprali pare, a rezultat su sami stimali
TUC-MUC!
Šta se sad između sebe svađaju?? joj nasekirali ste me, strah me da ne dobijem prijevremene trudove :D :D
upravo.. pardon juce, g. bosicu ste vi i ostala opozicija iz manjeg entiteta ste na prestojecim izborima dali izborni glas, dali se mu opet svoj glas na izborima 2018.g. a drzava nije ostecena, drzava ce svoje da naplati a vi ne!
E jbg sad se sjetio. Sto na vrijeme nije rekao svojim glasacima da ne izlaze. Nego jos ih pozivao da izlaze. I sad kad je vidio da vecina nije izasla jer znaju da je to Dodikov referendum sad se pokajao. Da ih on nije pozvao nebi bilo 55%. Zato mu je bolje da suti sad.
@41ustase45ujameupase Ma hajde, nemoj zajebavati. Od moje sire porodice niko nije izasao, a i od blizeg komsiluka nije niko izasao. A skoro cisto srpsko naselje u BL.
@41ustase45ujameupase Dobro.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad ce hapsenje bit da bi skreno paznju sa necega veceg sto ce vec uradit ili je vec...ispalnirano je sve to