Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodine Žiliću, a što ako građani BiH hoće entitete?
ma da tako je :)
entiteti nikad nece biti ukinuti bez unutrasnjeg konzensusa a i tad je upitno
Svaka ti čast Žiliću, ti si jedna od mnogih svjetskih nada koja isto razmišljaja.. mislim da ne bi bilo loše da se ti kandiduješ na našim slijedečim opštim izborima u BiH.. da pometeš ovu bagru koja je na vlasti 20 godina.. !!! Želim ti puno sreće u Švedskoj do pobjede..
smako bi njega bakira
Nidje veze. "Bosanka iz Svedske" je vec bila clan Europskog Parlamenta (Anna Ibrisagic) - nekad bila Amna, pa promijenila ime, pa mozda zato ne vuce da je "nasa" ali 100% jeste. Medjutim, to nije vijest nikad bila, ali je vijest da je lik kandidat da bude na toj poziciji Zivjelo istrazivacko novinarstvo.
I zašto je ovo bitno!?
Sta ti je genetika. Glupi Bosnjo je glup, dzaba sto je odrasto u Svedskoj. Folkpartiet Liberalerna, jel? Partija koja podrzava prisluskivanje bez naloga, predlaze uvodjenje jezickog testa za imigrante (mozes mislit gdje bi on bio danas da je to pravilo bilo kad su njegovi utekli u Svedsku), generalno zadire udesno - i spijunira druge politicke stranke. http://en.wikipedia.org/wiki/2006_Swedish_electoral_espionage_affair
Zato i jest tu, da mu "došljaci" ne prave konkurenciju
Pa sta? A ti si mi kao pametan? Sta si to ti ostvario u zivotu? Cuj prisluskivanje bez naloga. Pa znas koliko se prica da npr. Google ne zasticuje privatnost svojih korisnika? I sad Bosnjo se zaposli u Google ti ces reci da je glup. Bravo majstore, zbog takvih kompleksasa kao ti koji samo seru sjede i citaju klix nikad mi necemo bit drzava.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bosanac iz Švedske,Srbin iz Danske i Hrvat iz Francuske LOOOOL i tako prema Klix-u Bosanci žive u Švedskoj :-)
Da, druga i treca generacija dijaspore. Nazalost nijedan politicki lider u BiH ne zna da je to veca dobit za BiH od svih onih milijardi koje dijaspora salje svake godine u BiH, a koji je veci od cjelokupnog godisnjeg izvoza BiH. Ovakvih je dijaspora puna sirom svijeta. Dovesti ovakve, dovesti fakultetski obrazovanu na zapadu dijasporu, dovesti na odgovorne funkcije njih jer oni znaju super sisteme i standarde kojima Bosna tezi i za vrlo kratko vrijeme ih mogu implementirati u BiH. Medjutim "bolje" dovoditi nepismene stare drtine koji ne znaju ni jedan strani jezik, koji nemaju pojma kako funkcionisu moderna i prosperitetna drustva?
E bravo majstore za komentar !
Neslazu se s tobom bakir, ceric, zukorlic jer bez glupe i nepismene dijaspore nema sergija a treba i ocuvati dejton
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad citas klix rek'o bi covjek da su ama bas svi Bosanci koji su otisli vani dobili lordovske poslove