"Želim dovesti Google u Sarajevo"
11
Bosanac Harun Mlivo dobio posao u Googleu
Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...samo guraj momče...tamo se cijeni znanje i rad...a ne šuplja i podobnost k\'o kod nas...svako dobro :)
aferim!
bravo majstore!!! google search I'M FEELING LUCKY!!!
ehehhe super jos jedna zidovski segrt vise
Iskrene cestitke Harunu i Damiru. I neka znaju - sve nam se nekako oprasta osim uspjeha.
Harune svaka cast, svi komentari su suvisni, a ove fašistićke provokacije, sta drugo od njih i ocekivati...nek svako pokupi smece ispred svojih vrata, pa onda da cisti tuda.. , TI SI PONOS NASEG BUGOJNA...I NASE BOSNE I HERCEGOVINE ..
jeli to sin onog ratnog zIocinca iz bugojna? is that son of the war criminal from bugojno? wow google!?
@Ganić Oteto - prokleto.
HARUNE SVAKA CAST TEBI....SRETNO¨!!!!
Bravo momak, ovo kako nas je krenulo, mogli bi smo za nekih sto godina i prvog bosanca na mjesecu ocekivati! Do tada zivjeo moleraj i taxiranje!
@Focak Bolje bi bilo da si pismeniji nego što si \"Am soo proud...\" (ј.бте, упишах се, ха,ха,ха!!!!)
decko mozes se vratiti ali u livno u sarajvo nikako kako si dosao do vde necu u to da ulazim jeli americki univerzi.u sarajvu toliko kvalitetan ili ne ili si otisao u google jer univerzitet ima partnerstvo sa googlom a ovdje bacas bombe ti predo na konkurs.
a sta je to \"BOSANAC\"!??Ko je \"BOSANAC\"!?U Bosnjackoj BiH ne postoji nikakav \"bosanac\"!!Cuj to...kao naziv za psa-\"bosanac\"...
sve cestitke za uspijeh,a ovi sto uplicu stranke i ocev novac nije u redu jer ne treba nekome toliko ocev novac ako se on ne trudi i ne zrtvuje dzaba mu sve kad nema znanje jer nije ucio,zasto se sve crno glega,jer ako se trudis i ljudi to prepoznaju sami ce se ponuditi za pomoc i finansiranje jer vide da si uporan i da zelis da uspijes u tome za sta se skolujes...sretno
a da se Mlivo malo vrati u Bugojno??? realno Sarajevo vas vise ne moze naprimati... a i raji u Bugojnu treba posla! ;))))))
Svaka ti čast dečko!!! Uvijek će biti ljubomornih likova,ali zaboli te za ove komentare. Nekima možeš dati sve, ali su opet uhljupi lijeni,koji sjede za komp.,kometarišu sve i sviju i pri tome guzicu ne dignu da zarade za kafe. I onda kažu da je i meni babo platio i ja bih isto.Ma bi k...c. Male napaćene duše koje ne priznaju ničiji uspjeh možete ga lagano Harunu.
pa jel Harun ili Haris???????????