Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj cara. Kralj. Lik je kul toliko da kulji ne moze bit, haha rasta mada faka. Zavidim mu toliko da mi se dlanovi znoje i zalim sto sam konj i sjedim ispred kompa a zivot prolazi...
Pa fino su ti ovi idioti iz Klix-a napisali da je iz Bihaca, kretenu jedan!
glupost, pa su prosili.. Umjesto da traze poslove oni se povlace po svijetu..
A što se vi pioniri ne izjasnite kao Jugosloveni, koga folirate sa \'Bosanachercegovac\'?
Lažeš ko pas, republikosrpče malo lažljivo
rastafaraj
A sta je on to prozivio, hodao svijetom i prosijacio, ako je to nesto sto je on zelio i sto voli OK , ali se nadam da se nije napatio.ako jeste onda mi je zao . zao da nije imao novaca da zavrsi fakultet zivi zivot dostojan covjeka. Tako je onaj tip iz tuzle obisao gotov cijeli svijet ali je sve zabiljezio kamerom i napravio reportaze e to je vec nesto drugo i veliki uspje.
Tako treba čovjek,jedan je život.Ovakvi ljudi kao Damir dobiju onaj sjaj u oku koji je jasan i u dubokoj starosti.Pozdrav i sretno!!
Ako je iz BiH onda je Bosanac , a to nema nikakve veze kojem od naroda pripada... i sta ima veze sad to u vezi ove teme....
joooj, i mene zaista nerviraju odmah ovi kometari jel\' bosanac ili nije, ali ne mogu da ne komentiram, jer me nerviraju ovi provokatori... nismo svi bosnjaci, srbi i hrvati i pomirite se s tim i ne moze nas nitko natjerati da se izjasnimo tako ako necemo!!! pozdrav od bosanke!
Ti si toliko glup, zatucan i zaključan u neki svoj patetični mali svijet da mi te najiskrenije žao.
Ovom bratu svaka čast. A prisutni Genocidotvorevinci, komunjare i ostali antibosanski elementi - podojite tatu, je.be.m li vam m.amu
nas narod ima izraz, gluha kuja, koji bi idealno posluzio kao naslov za ovaj clanak. A da je covjek bosanac, jeste, makar po rodjenju, od toga se ne bjezi niti se silom mijenja, dodik vam je najbolji primjer.
kakav uspjeh, sad bismo se svi trebali diviti.. a to što on nije bio sposoban napraviti nešto od svog života, da ne živi kao prosjak, uopšte nije bitno... baš lijep primjer dajemo našoj djeci
Boris Tadic je iz Jagodine i izjasnjava se ko jagodicar. hahahaha
jel ovo Patak? čuo sam da je isao biciklom po indiji al iskreno nisam vjerovao hahahahhaha koja prepuša .... ps pola krajine ima dvojno državljanstvo (za ova pitanja u vezi viza) :)
kakavi vasi krciii palciii, nas je jedan bolji od vasa dva;), oni su stopom otisli do austrije, pa to djeca rade ;)