Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAko ba nema diskrimanacije. Sa mužem postupaš tako da jadnik ZAVIDI I PUDLICAMA.
NAJVAŽNIJE JE DA NEMA DISKRIMINACIJE U JEZIKU. I DA TI OD ONIH KOJI NEMAJU DA HEDU PRIMAŠ 5000 km mjesečno d ih zaštitiš
Jos nije napisan recnik po kom se moze objasniti ljudima koji su bosnjaci da pricaju bosnjacki, a pisu srpskohrvatskim jezikom
"Milfaca" bi li se ti malo "prcala"???
Od kako znam za sebe znam i za ovu hanumu da je vjecito na nekim funkcijama. Koji li je to kapacitet mozgovni da je doticna ne zamjenjiva u pm.
Jakna ti vrijedi osam mojih penzija,al nebi se nikad mjenjo sa tobom
_"Bećirović je prokomentarisao kako nije zadovoljan odgovorom s obzirom da je pitanje uputio predsjedavajućem Vijeća ministara BiH Denisu Zvizdiću, a ne ministrici Borovac." Pa ko bi bio zadovoljan ovakvim odgovorom? Sramotno je da jedna ministrica odgovara na ovaj način, a da odgovor nije dao predsjedavajući vijeća ministara. Sramotno je da su uopće dozvolili diskriminaciju jezika jednog konstitutivnog naroda u BiH. Žalosno je da su dozvolili ovu vještački izazvanu jezičku krizu. A još je žalosnije da su oni za to plaćeni i to dobro plaćeni.
Svaki od gore navedenih jezika pripada jednom jedinom policentricnom jeziku naroda u regiji. Niti jedan nije sporan, niti jedan nije veća jezičina od drugog. Prihvatite to i idite konačno tražiti nekog posla. Srdačan pozdrav iz biroa.