Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
demagogija. samo gledaju od koga ce maznut pare. ko fol se rade strategije, projekcije ... i na to se uzimaju pare, a nidje nista konkretno ! to je ona samiha sto su demonstranti trazili njenu ostavku.
a jel zaključak da se disjapora iz godine u godinu haman pa exponencijalno povećava usljed napuštanja jedine nam od strane mladih i stručnih, te da će samim tim i potencijal biti veći? :)
Ova Semiha Borovac u ratu u vojnoj kuhinji radila
interes nase drzave za dijasporu se ogleda samo u ispisu iz drzavljanstva(900?)u ambasadama.mnoge drzave otezavaju a neke zabranjuju ispis i tako cuvaju svoj najveci kapital.jel ih neko obilazi?jel se neko brine o njima iz vlade?inzinjera,doktora,it strucnjaka,itd...nisu u stanju da organizuju letove domacim avioprevoznikom nego to mora lufthansa i austriaairlines kupiti kajmak
Fino cuti, jos samo da to bosnjo skonta.
Posebno turizam, jer 60% turista dijasporci...
Gotovo da ne postoji porodica koja nema nekoga van BiH i ko ne salje pare i opet "mrze" dijasporu. Zavist je cudo.