Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De, svali opet na komuniste.
Koja konstatacija da imamo 121 kolektivni centar. Ovu kamenjarku nije uopšte stid o tome pričati, a za tolike godine je neprestano ministrovala. Reci nam šta si učinila da se barem jedan zatvori, ministrice.
Gospođo Borovac, i 20 godina nakon rata također imamo istu vlast. Ta vlast vama ugađa, nalazi vam poslove, sređuje beneficije, daje više nego što ste ikad zaslužili. A ko da daje i ugađa siromašnima i raseljenima? Isto se odnosi na sve nas koji vam se nismo prodali i koji ne gazimo preko kostiju poginulih, preko ponosa i ljudskog dostojanstva za šaku dolara. Ako ste vi gladni, licemjerni, a vaši glasači uz sve to i bezobrazna prodana đubrad, to ne znači da smo svi takvi.
Jedna je " majka" :))
P.s. A " Tajo" je u Elektroprivredi!
...šta fali...čuvate radna mjesta i malo vešeraj za novac proprati :-D
Čuvaju ljudi mjesto, kako ste krenuli biće novih otvaranja...
i? ne daj boze da su nasi politicari mislili a narod. ko bi pravio SCC bas vala ccc