Džinovske bundeve u Derventi
3
Boro Sekulić uzgojio bundevu tešku 200 kg!
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ima Mama Mumi.
Znas nekada je i Britanija bila empraija, cak bili u Americi. Ali to je nekada bilo, to jest proslost. Tako i te tvoje suljagine fate su proslost u Banjaluci. I mozda ja pjevam ili mozda znam o cemu pricas, ali nova omladina nema pojma. Hocu da kazem, da tu pricu o proslosti mozes prosipati raji koja se rodila do 88-me, sve ovo ostalo zna za Republiku Srpsku i samo za Republiku Srpsku.
Zivio treci sa stolnim gradom Mostarom.
Ovo dzinovsko povrce i voce je pokazatelj vremena u kojem zivimo.Sudnji dan nece nastupiti sve dok ispod kore oguljene narandze ne bude mogao proci vojnik na konju sa uzdignutim kopljem.Zamislite kolika ce to narandza da bude :)
Sa Igmana pogledat je lijepo gdje se Bosna razlijeva daleko Bosna tece kroz bašče krivuda pjesme ore pa se čuju svuda Oj Igmane ti planino stara pod tobom su polja od Behara Naj ljepsi si kad te magla rosi cijela Bosna s´tobom se ponosi Sarajevo s´tobom se ponosi Ovu pjesmu je napisao SRBIN rodom iz Smedereva,inače jedan od najboljih harmonikaša svih vremena.Neznam da li je živ,znam da je zadnjih godina teško obolio. To što si se ti odrekao Bosne mislim da je tvoja šteta ali priznajem nemam ništa protiv,dapače,ali kakvu sada ti recimo muziku slušaš.pa sve bosanske pjesme spominju gradove iz cijele BiH a pošto si se ti svega bosanskog odrekao znači tebi samo ostaje da zapjevaš-Oj Moravo tija reko- Pjevaš li kada-Čudna jada od Mostara grada-U Trebinju gradu-Bosno moja-Aj od kada je BL postala-Lijepi li su Mostarski dućani-Prođoh Bosnom kroz gradove...... Znam da ovo nema veze sa temom ali ti si mi dao neki šlagvort. Dobar je ovo poljoprivrednik,to mogu reći.
Supilo 14.10.2010. u 17:15 Ovi muslimanu su primitivni do krajnosti. Ko ce ŽIVIT sa vama. ZIVILA Herceg Bosna Gen.ocid.as pročitan si Hercegovački Hrvati Nikada ne kažu živit niti živila,glup.ane glu.pi
To je srpska bundeva na srspskoj zemlje!!!! Zivjela Republika Srpska!!!!! Republika Srpska NIKAD bosna
pa valjda se kaze TIKVA na bosanskom!
ala su se nabacali osiromasenog uranijuma UN i Nato vojnici za vrijeme rata jooooj :)
Kakvih sve ološa ima na ovom sajtu.Na tekstu o bundevi oni puštaju dzukačke komentare...ološ!!!
Ista ko moje lijevo .......|
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001625795577 YEBE SE PO SABACKOJ DZADI.
da mi je ovo izrezbariti za predstojeci halloween! :D
sto nije uzgojio kakvu vutru od 200 kg
Ovi muslimanu su primitivni do krajnosti. Ko ce zivit sa vama. Zivila Herceg Bosna