Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa donekle si u pravu,ne postoji država u svijetu u kojoj jedan narod,najmanji po brojnosti ima ogroman dio u vlasti a još priča o ugroženosti ali kako je tako je,BH Hrvati su konstitutivan narod dok je na snazi postojeći ustav.
@ Vlado Hrvati uskoro nece biti konstitutivan narod, jer ih ima 3-4 % heheh vise ima cigana u bih nego hrvata. Uskoro vlado ides u strazbur za slucaj sejdiju hhee
al ove rvatice oce obrezana k.u.rca to je za poludit
Hakala, jes ti bosnjo ili ganci?????? Meni to isto ocam.....
ko je ova??? vidi, čak ima i profil na fb! ko li joj je to napravio? da nisu izbori nikad ni ne bi čuli za nju!!
Jeli iko cuo nesto za Rafaela Muratovica? Lijepo mu ime brate ali prezime..... ubi boze.
dajte kakav njen kucni video da ga bacamo u nesvjest DOBRA BOKI UHHHH
borjana volim te
al bi joj ga nalozio uhhhh
Rezultat nedavne PR edukacije u ZG :)))
jel ima slika sa ljetovanja, da bacim majmuna u nesvjest
kud svi turci tu i mali Mujo , (mala Borjana)
Jarane svaki hrvat kojeg radi, ima posao i to vecina na nekom budzetu. A vamo na sav glas kukaju da su ugroženi. U pravu je ovaj hakala ako su ispod 10 % ne mogu biti konstitutivni.
I skretnicari su ugrozeni :)
Jaka stvar, sto je ova baba napravila profil, džaba joj željko je predsjednik ispred Hrvata. Jest da oni ni nemaju pravo na predsjednika jer ih ima manje od 10 % u BiH, mislim da ce uskoro izgubiti vjestacku konstitutivnost. Kako po svim ostalim republikama nema više konstitutivnih naroda, samo većinski i ćao