Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Truhli Titonja je juče usto, uzo bonseg i sam sebi otpilo i drugu truhlu nogu i onda se opet pokrio granitnom pločom da mu nije zima i da mu se mem ne fata oko trupla, kad je čuo da mu nasljednik kuca čašice sa demokratama iz čiste hust.aške HSP- HOS stranke, sve same demokrate i antifašisti. kuku lele
E kuku nama ko je danas antifašista u BIH. SDP (Anti)FAŠISTI imaju program blizak sa HSP (Anti)FAŠISTIMA. za neobavještene pogledajte malo ovaj link: http://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_stranka_prava Tito se u kući cvijeća okreće ispod one mermerne ploče :D. Molim sve multietničare i poštovaoce SDP da se poklope po ušima i da se ne hvale antifašizmom. Za njih je SNSD pava antifašistička stranka koja ima osjetljivost za sve narode, oni sa HSP nikad ne bi pregovarali. HDZ je za HSP prava socijalistička ranka. A SDP bi najradije vlast pravio sa HSP istorijski ustaškom i fašističkom strankom. S kim si blizak po programu Zlatko samo govori da si fašista.
Potrebne su nam nove snage u vidu zlajinih reketaša HSP us.taša da nas vode u Evropu. Samo naprijed tal je bio popriličan i može svima biti potaman. Valjda Imamović napravi tu zgradu u kojoj će raditi puno ljudi, platio je čovjek više nego je trebalo.
Sve je super samo ubrzajte ovo koaliranje!!
šta kaže čova o trećem, heheheh!!! Zlaja. svaka čast:
Langumdžija je pametan čovjek i takvih nam više treba u politici, ljudi kjoi se ne boje posla, imaju znanje i koji se ne vade da za sve u ovoj zemlji je kriv onaj ili ovaj ili dejtonski sporazum. Samo naprijed!
USVOJITI ZAKON O ODUZIMANJU NELEGALNO STECENE IMOVINE. PA DA SE VIDI KO JE KRAO A KO NIJE. I KO JE STA POSTENO STEKAO SVOJOM MUKOM I SVOJIM ZNOJEM! PREDLOZI TO ZLATKO PA DA VIDIMO KO SU TI JUNACI KOJI SMIJU TO PRIHVATITI.
Toliko godina vlasti istih je bilo previše, vrijeme je da se stvari pokrenu na bolje!
Nego sta vi mislite hocel biti snijega do nove godine? Nekad sam imo ovce na Vlasicu pa sam uvijek na vrijeme moro pazit. Sad vise nemam ovaca, sve otislo za lijekove, doktor skup, gorivo da odes doktru skupo a lijek da ne spominjem. Pa me sad interesuje hoce li biti snijega, posto nemam ni grijanja u kuci. Kriminalce sve na banderu objesit.
Konačno je vrijeme za usvajanje zakona o nelegalno stečenoj imovini. treba zatim naoraviti plan izgradnje novih zatvore je će ovi kapaciteti biti vrlo mali. Kriminalce u zatvore!!!
Zlatko prvi put sam glasao za vas da vidimo sta cete uraditi. Ne mogu vise, voda dosla do grla, ako ni vi nista ne uradite idem ja iz ove zemlje. Kriminal unisti sve sto valja, doktoru ne mozes bez koverte, sina zaposlit isto bez koverte ne mozes... Pa jbte doslo vrijeme da placas nekome da radis....
glasala sam za SDP i nije mi zao. Sad cemo vidjeti dok krene vlast sa radom sta ce biti. Mislim da je najbitnije da građani nauce kako funkcionise vlast prije nego sto pocnu napadati i osudjivati. Ne moze niko sam u vlast i kada bi SDP cekao te \"prave i idealne\" partnere onda bi opet bilo 4 godine opozicija i pustao mafiji da radi sta hoce. zato samo naprijed
Osnovni problem je loša ekonomska stvarnost i korupcija i zato sam glasala za SDP!!!!
SDP je pravi izbor i to se pokazalo na izborima. nadao sam se i boljem rezultatu i 9 mjesta u Parlamentu ali dobro je i ovo. Sada SDP vodi glavnu rijec ane ona mafija. I sa kim god da budu u koalciji, taj ima da igra kako SDP kaze.
Potrebno je da se uhvatimo u koštac sa ekonomskkm pitanjima, odnosno da pokrenemo privredu BiH i oko tog pitanja smo, takođe, postigli saglasnost tokom sastanka. Svaka čast care, ti si najbolji!!!!