Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arnautima je MIP familijarni biznis...opet bolji su mi oni od nekih novopecenih ambasadora jer su ovi barem zanat ispekli
dolazi odmah u vojvodinu, a mi saljemo ambasadora u republiku srpsku! konju! naravno, izvinjavam se konjima na uvredi.
Yebo nas kad nam turski ministar vanjskih poslova odredjuje k\'o che biti ambasador BiH i to u dogovoru sa srpskim predsjednikom, uz simboličnu, potpuno komičnu nazočnost bh ministra vanjskih poslova, onog degenerika, da ga ne imenujem. Ispadamo samo sitni kusur i to ne samo na globalnoj geostrateskoj, nego sića i fukara na regionalnoj razini, gdje uvijek imamo nekoga k\'o se o nama brine, odnosno nekakvog zastupnika što pregovara u naše ime. Tuga i jad!
Jeli Ovome ime Boris ili Borisa,jedno ili drugo radit ce protiv Bosne i Hercegovine...samo srpski agent je mog\'o dobit agregat...
Zashto nam je ambasador u Indij-vi normalni li ste?
meni su rekli Indjija, Ambasador BiH u Vojvodini!
@Lloyd Je li se ti to javljaš za tenkistu dobrovoljno\'?
Usvoji me Borisa. Zelim bih biti diplomata!
Ovi Arnauti su izgleda rođeni za diplomatiju, ljubi ih majka.
Koja blamaza? Dvije godine nam europski cmar izmedju Dunava i Save odbija izdati agremane za ambasadora i mi im ponovo saljemo? Sta ce nam u opste diplomatske veze sa tim beogradskim kretenima? TENKOVI HARE SE TRAZE, TENKOVI HARE. Kukanje i pozivanje na konvencije je posao djelatnika za ljudska i ostala prava, a ne vrhovnog komandanta. Zato TENKOVE ti najbavljaj za ABIH, a ambasador nam i ne treba u Beogradu.
Ministre, i ja sam Arnaut, hocu u diplomatiju?
DOBAR KOMENTAR !!
Možda sad sredi mudžahedinima srbijansko državljanstvo, kod njih je bezvizni režim! :)))
Pozelio bih biti jedan iz porodice Arnaut(a). Odmah bi me Haris i Sven imenovali za ambasadora.;) Ministre Alkalaj, ima li jos koji Arnaut da ceka agreman?